Ozgdfn Kızlar kızım 9 aylık çokta iştahsız ayına göre kilo ve boyda düşük bide enfeksiyon kapinca hepten gitti istah. doktorumuz zinco şurup verdi acaba bu şurubu kullanipta iştahı açılan oldumu bebeğinin?
BBmom Ozgdfn bebeğim 5 aylık. Bizde biraz da olsa farkettiğini düşünğyorum. Demir ve devit takviyesini de ihmal etmeyin ama.
Zeynepdevaninannesi Ozgdfn ben kızıma kullandım ama bizde uykusuzluk yaptı aşırı derecede. Denemek amaçlı ara verip tekrar kullandım yine aynı uyku problemi oldu bıraktım o yüzden. Ama her çocuk aynı değil tabi size iyi gelebilir
tmmzysf20 Ozgdfn bnde kulanıyorum sanırım doktorum kilosunu az buldu oyuzden yazdı bn hastaydım eşim hastaneye goturmustu oglumu zincoda vermiiş veriyorum hersabah ama istahı acıldı yani gordugum kadarıyla mesela peynir yemezdi suan uzun peynirlerden yiyor armut yemezdi yiyor bugun yedi hatta MaşaAllah nazar deymesin bebekler yesin anneler mutlu olsun valahi daha ne isterim yeterki yesinler ☺️🎈 https://resimyukle.io/r/5NJ9xxKbjY
Ozgdfn BBmom yaa bunu duymak bile birazda olsa iyi geldi teşekkürler 💕 evet evet d vitamini ve demir ilacida kullanıyoruz. Sizdedemi iştahsızlık vardı ?
Ozgdfn Zeynepdevaninannesi çok teşekkürler bunu söylediğiniz iyi oldu en azından bende gozlemlemis olurum🌺
Mesudekaracan27 Zeynepdevaninannesi aaa gerçekten mi ben bebeğime zinco damla veriyorum bir kaç gündür neredeyse o günden beri uyuyor dalıyor tekrar uyanıyor kolik bebek fakat böyle yapmazdı çok güzel uyurdu zincodan kaynaklı mı acaba
Zeynepdevaninannesi Mesudekaracan27 ben zincodan kaynaklı olduğunu düşündüm bıraktım ve uyku düzenimiz düzeldi. Ben şurubunu kullandım. Dediğiniz gibi tam dalıyodu aradan 10 dk geçmeden uyanıyodu ve bi daha uyutmak mümkün olmuyodu.
Ozgdfn tmmzysf20 ayy çok sevindim sizin adiniza maşallah. Aynen öyle bebekler yesin anne daha ne isterki 😁😍😍