Sumelimami Kızlar 11 aylık bebeğim cidden çok hareketli oto koltuğu almak istiyorum ama durmaması beni tedirğin ediyor. Öneriniz varmı marka model ile alakalı limitim 2000 civarı🙏🙏
alindas Sumelimami instagramda muhendisoglu var profilinde oto koltukları hakkında değerlendirmeleri var. Bende o değerlendirmelere göre alacağım, öneririm size de
MevaNur3 Sumelimami Kraft spin fix plus aldım çok çok memnunum 360 dönüyor ve yatıyor kumaşıda terletmiyor bu özelliklere göre fiyatıda çok iyi benim bebeğimde hiç durmuyordu şimdi arkada tek başına oturabiliyor oto koltuğunda gıkıda çıkmıyor yani 🤣😅
Kuzeybabyy Sumelimami besafe kullanıyoruz bir aydır çok memnunum ilk üç gün biraz ağladı ama şimdi alıştı. Diğer koltuklara göre daha yüksek ve adac testinden geçmiş bir koltuk tavsiye ederim
Sumelimami alindas ona ben çok güvenemiyorum canım ya ücret karşılığı tanıtım yapan bir sayfa teşekkür ederim yinede🌸
DenizSerap Besafe veya britax alacağım hala almadık eski bir ürün kullanıyorum ama artık çıkıyoruz uzun yolda seviyor oğlum o yüzden besafe veya brirax arasında kaldım