Bir_prens_annesi Lizlar merhaba bebegim basini kapiya ce duvara vuruyor bilerek gidip curuyor kac kez mani pldum yalniz başına birakamiyorum yine vurur diye varmi boyle biseyle karsilasaniniz nasil vazgecirdiniz bu huyundan
herseyguzelolacakk Bir_prens_annesi onu oyun mu zannediyor acaba? Bazen benim bebeğimde yapma dediğim şeyi oyun zannediyo hoşuna gidiyor tekrar yapıyo
sariKizim_akKizim Bir_prens_annesi tepki gösterme bakma hiç onun bir şey olmadığını gördüğünde bırakacaktır
Urasmom Bir_prens_annesi canı yanmıyordur. Yansa bi daha yapmaz. Dikkat çekmeye çalışıyordur muhtemelen. Görmezden gelmeyi deneyin. Siz tepki verdikçe daha çok yapar.
Bir_prens_annesi Urasmom kuzum agliyor kqfasi kizariyor yaniyor illaki musahale etmek zoruda kaliyorum
Urasmom Bir_prens_annesi yani görmezden gelmek böyle davranışları söndürür aslında ama sert vuruyorsa da göz yumamazsınız. Başına badana gibi bir şey bağlasanoz olmaz mı? Biraz da pamuk koyarsınız arasına.
Ask_hosmus Bir_prens_annesi kaç yaşında canım çocuğun yani ağlayarak yapıyorsa bir uzmana göstersen daha iyi erken tanı her zaman iyidir
Ask_hosmus Bir_prens_annesi belki sinirlendiği için yapıyordur benim komşumun oğlu da öyleydi sinirlendirmemeye çalışmışlardır zamanla unuttu demişti komşum bazı çoçuklar sinirlenince kendine zarar verir benim yiğenim kendini tokatlıyodu sinirlenince ama gene doktorunuza danışın sorun
MugeAtlas Bir_prens_annesi aynı hareketi oğlum da yapıyor 15 aylık. Hatta doktor muayenesinde oynarken yaptı tam, doktorum normal yapması keşfetmeye çalışıyor deniyor nolduğunu dedi. Tepki vermeden ilgisini başka yöne çekin demişti
Yorgun-ana Bir_prens_annesi benim oğlum da 16 aylık istemediği bişey olunca ya da biz gülünce kafasını niyetlere vuruyor sürek böyle kızıyorum tepkisiz kalıyorum herşeyi denedim hiç bi yer bulamasa oturup yete vuruyor hatta yanlışlıkla vurunca gidip bi daha vuruyor hafifçe oyun yapmış gözüm hep üzerinde ama işte bana da vuruyor yanlışlıkla sevinirken falan bi kaç yerim mor hatta bu yüzde inşallah salak olmaz diyoruz eşimle 😂😂