Mrtnurr Janss canım tahta kurusuna cpk benziyor ilaö tabletler var onlardan dene işr yarar evi ilaçlatman biraz sıkıntı olur evde kalamazsın tamamen kurtulman için bi kac gün ilaçlı klması gerekr
Ewrem Janss Allahim beterinden korumus🙃 Cok sukur bu konunun ustune dusup arastirdiniz🙂 Boceklerle bi gun gecirmek zor olmustur😥
Janss Hazal Merhaba . Borik asit ve patates hallettim . Haşlanmış patates püresinin üzerine borik asiti döküp küçük küçük evin her köşesine koydum . Birde babam veterinerden bir karışım almış sprey şeklinde . Klimanın delik kısmına ve balkona bolca sıktım . Uzun süredir yoklar 😌 Sinekliklere de ince bir tül daha geçirdim uçanlar ve incecik olan değişik sineklere de öyle çözüm buldum .
Hazal Janss mutfak dolabının en altından geceleri karnını doyurmaya çıkan kocaman bir hamam böcegimiz bi de 8 bucık aylık bebeğimiz var 😣 inanılmaz korktum ilk gördüğümde çok büyüktü çünkü. Dün gece yine karşılaştık kendisiyle kaçmadı bile 🤮 uzaktan bakıp fotografını çekebildim sadece eşim de işteydi . İlaçlama firmasını aradm evde bebek varlen bile ilaçlayabileceklerini soylediler guvenemedik dogrusu çünkü kızımda her yerde kollayamam yani. Bu aksam tarım ilacı satan bi dükkandan hamam böceği için bi jel aldık mukavva üzerlerine sıktık umarım gelir yer ve ölür nefret edıyorum 🤯 olmadı artık patates borik asidi deneyim bendr. Tesekkür ederim cevap için
Miranmir Janss nasıl korkarım ben bocekten fobim var böceğe karşı benim gibisi yok resmini korka korka açtım, evimde çıkınca birilerini cagryorum yukardan, gelip alsın diye yada eşim evdeyken o alır ölçüsünden bile korkuyorum ve bunu asamıyorum😔
Janss Miranmir Ben de görünce istemsizce titremeye başlardım zorunda kalınca çığlık atarak uzaklaştırmaya çalışmışlığım oldu . Şu an daha iyiyim en azından görünce kaçmıyorum 😣
Miranmir Janss aynen bende öyleyim ama boyutlu asamiyorum gerçekten çok zorlanıyor ve benim korkum büyük oğluma yansıyor sonra kendimi toparlmya calsyorum tedavisi olsa gitcm tedavi Olcam yani o derece🙄☺️
Janss Hazal Kulaklarıma kadar kaşınıyorum bu böceğin adını duyunca . Tabletler de var ek olarak onlardan da alın .
[silindi] Burcu35 siz susam böceğinden nasıl kurtuldunuz benim evimi de sardılar ilaç aldım ama kurtulamadım
Burcu35 [silindi] Neyin böceklendiğini bulmanız gerekiyor yoksa asla bitmiyor illa bişey böceklenmiştir. Pul biber bile böcekleniyor öyle söylüym bulduktan sonrada her yeri temizleyince gidiyor
[silindi] Burcu35 teşekkür ederim her yerde bunlar ya hala bulamadım bulduktan sonra ilaçladınızmı yoksa sadece temizledinizmi
Burcu35 [silindi] Temizledim sonra ilaçladım. Kitap arasında çiçek varsa o bile böcekleniyor dikkat edin