Htcyalmanci-0519 Bebek için kulak çöpü öneriniz var mı birde bebeğinizin kuşağını nasıl temizliyorsunuz yeni anneyim yanlış birşey yapmak istemiyorum
Burcu35 Htcyalmanci-0519 Herhangi bir markanın bebek kulak çöpünü alıyorum yani markette hangisi denk gelirse 😊 içine sokmuyorum tabi dış kısımdaki suyu alıyorum. kuşağını derken onu anlayamadım
uyumayankoala Htcyalmanci-0519 Doktorumuz kulakları kendi kendine temizleniyor zaten sen sadece dışına akanı bezle temizle demişti, hiç kulak çöpü kullanmadım çok sakıncalı
Cns_28 Htcyalmanci-0519 doktorumuz içini kulak temizleme çubuğuyla temizlememem gerektiğini ve sakıncalı olduğunu söyledi. Ben dıştan temiz bir mendille siliyorum o kadar 🌸
Htcyalmanci-0519 Burcu35 kulağını diyecektim yanlış yazmış telefon 😊😊😊pamuk oranı yüksek hangisi denediklerinden
Burcu35 Htcyalmanci-0519 Uni baby ve dalin hiç beğenmedim. Özellikle dalin berbattı kutuda durdukça kaskatı oluyor pamuk. Baby me ve bime gelen var arada onu çok beğendim markasını bilmiyorum ama bim markalarından biriydi sanırım