kaymakliekmekkadayifi ATC ooh masallah 56 cm 🥰 sizin boylariniz nasil esinle ? Saglik ocaklar mukemmeller gerçekten 🥰😂😂😂
Zeynep18998 kaymakliekmekkadayifi Yanlış ölçüm olmuştur bunlar adamı 😂 Benim bebeğime de doğumda öyle bir boy yazmışlar kii hala daha ulaşamadık o boya 😂
kitapkurdubebeninanasi kaymakliekmekkadayifi hahahhaha ya ne güldüm bebeğimin doktorumuzla randevusu vardi 73 cm dedi 3 gün sonra sağlık ocaginda kontrolü vardı orda 68 olçtü😃 evde kendim ölçüyorum 73 çıkıyor valla insan hayret ediyor
kaymakliekmekkadayifi kitapkurdubebeninanasi valla bende evde olctugumde 68 cikmisti hic uzamadi bu ay falan diyordum kiiiii 65i duyana kadar 🥰😂😂😂
kitapkurdubebeninanasi kaymakliekmekkadayifi yani gerçekten merak ediyodum nasil yanlış ölçüyorlar sağlık ocaginda die geçen ölçerken baktım o tahtayi normalde kafasının tam üstünde tutmasi gerekirken baya indiriyor asagi kaş hizasina😃 öyle üstünkörü ölçüyor yani
Theodora kaymakliekmekkadayifi Yanlis olcuyorlar. Bana da sağlık.ocaginda şu kadar dediler hastane de doktor olctu daha kısa cikti kahroldum😂
kaymakliekmekkadayifi Theodora siz saglik ocagina guvenin o zaman daha uzun plan yer neresiyse orasi guzel😂😂😂
Zemira21 kaymakliekmekkadayifi ay yazınızı görüp cok sevindim her asm kontrolde beni de kahrediyorlar ya basi ya boyu ya kilosu evde kendim olcuyorum artik .tek cocuk doktoruna guveniyorum yoksa bizde bi cektik bi uzadik 🤣🤣🤣 hatta sevk etmeye bile kalktilar
kaymakliekmekkadayifi Zemira21 ya asm ye guvenmeyin hatta soyle bisey soyliyim 5 aylikken 2 farkli asmde kilosunu olcturdum ayni gun icinde 2 side farkli çıktı 😂😂
Ayonuz kaymakliekmekkadayifi oğlum daha yaşına girmemiştir 80 cm dediler 16 aylıkken gittik doktora demesin mi 75 cm diye dünyalar başıma yıkıldı hadi yanılma payı olruda bu kadar mı olur o yüzden uyurken kendim ölüyorum artık
kaymakliekmekkadayifi Ayonuz bende kendim evde olcuyorum valla bide takipli doktorumuzla kiyasliyorum saglik ocagina hic guvenemiyorum
kaymakliekmekkadayifi kitapkurdubebeninanasi cunku kafalarina gore is yapiyolar mesela bugun kafa cevresini olccek mezurenin basi yok 1 cm eklicek miydik buna 2 cm.mi eklicektik falan diyo kadın