kaymakliekmekkadayifi Bu saglik ocaklari beni cok endiselendiriyor😂 4. Ayinda 67 5. Ayinda 68 cm olan kizim 6. Ayinda 65 cm olmus😂😂😂 cok yikadim da suya mi cekti acaba ??😂😂😂 bundan sonra 3 ayda 1 defa yikicam yok oyle gunde 3 kere suya girmek😂
Zhnce kaymakliekmekkadayifi 🤣 o zaman bende birseyler yapmışım oğluma sanırım 1 ayda 5 cm uzamış Hadi ufak olsa anlarım da 3 yaşdaki bi cocuk 1 ayda 5 cm nasıl uzar 🤪 İki farklı hastane 1 ay arayla ölçüm yapti oğlumun boyu fırlamış
bilgemira kaymakliekmekkadayifi la havle ne bos agız insanlar var yaa 😀😂😂😂 belliki yanlis ölçmüşler deseydin ya ben mi olcuyorum cocugu siz yanlis olcmussunuz diye
Zhnce kaymakliekmekkadayifi 1 aydır vitamin veriyorum hahahaha 🤣🤣 Ama hasta.oldu güçten düşmesin diye verdim ne bilim cocugu sırık yapacağını
kaymakliekmekkadayifi bilgemira ya su an yanlış olculuyo ya gecen aylarda yanlış ölçtunuz dedim olabilir oyle seyler dedi 😂😂😂
herseyguzelolacakk kaymakliekmekkadayifi yanlış ölçüyorlar canım. Bizimde her seferinde ya fazla çıkıyo ya eksik 😂😂😂
kaymakliekmekkadayifi herseyguzelolacakk en dogrusu hastane saglik ocagina asla guvenemiyorum su asilar olmasa götürmem saglik ocagina valla😂 bi keresinde de kilosu eksik olculmustu tribe girmistim cocuk 3 aylikken 100 gram almis gibi gozukuyordu hastaneye bi gittik 1 kilo 100 gram almis😂😂😂
kaymakliekmekkadayifi Zhnce azcik buyusunde bende kullaniyim bari zaten ana kisa baba kisa cocugun olacagi en fazla 1.60😂😂
Destina16 kaymakliekmekkadayifi Hayır tabiki de 🤭ölçüm aletleri farklı ya da farklı yerden tutuyor farklı farklı kişiler o yüzden bizimde kaç kere öyle oldu bir uzadı bir kısaldı hep kişisel yani bebeislerde yok sorun yıka sen yıka yavrusunu yarasın kuzucuguna sağlık olsun ak olsun pak olsun yolu hayır olsun hep 🤲🤗
herseyguzelolacakk kaymakliekmekkadayifi yuhh o kadar da fark çıkmaz ama ya 😂😂😂 ama haklısın sağlık ocağında baştan savma yapıyolar. Çocuğu tam oturtmadan boyunu kilosunu ölçüyolar maalesef. Bizde en son gittiğimde ebe tartıda rahat durmayınca kafasına göre kilo yazmıştı 😂😂😂