Galilea Belinay12 sma gold ve optipro kullandım bizde yeşil kaka sorunu vardı hangi mamayı denediysem geçmedi sadece hipp mama iyi geldi o yüzden bıraktım onun haricinde çokta memnun olduğum bir mamaydı hatta stoğum vardı🤦♀️ 3 kutu sma gold elimde kaldı keşke devam edebilseydim
iremuhammedd Belinay12 günde bir kere vermeme ragmen oğlumda ileri derecede kabızlık yaptı hipp e geçti çok memnunum
Damla33 Belinay12 bn kullaniorm ama gaz skintisi cok oldu tuvaketini yaparkende ikiniyo surekli ikinma halinde yani değiştirmeyi dusunuyorm bnde bugun biter bu kutu aksama baska bi marka alicm
Belinay12 Galilea Canım bende yeni kullanmaya başladım ama kakasini katı yapmaya başladı acaba sizde de olmuş muydu 3 gün oldu başlayalı 2 gün dur katı yapıyor ama kabiz değil tabi her gün yapıyor
Belinay12 Galilea top gibi durmuyor aslında ama katı yani bilmiyorum nasıl anlatsamki yada hep bana da öyle geliyor olabilir önceden hep sulu yapardı bir de çok zorlaniyor yaparken ikiniyor ama yapıyor yani kabiz da degil
Belinay12 Jelibon Aslında bize de kabızlık yapmadı ama katı yapıyor kabiz olan bebek bir kaç gün yapamaz benimki her gün yapıyor
Belinay12 Jelibon evet zorlaniyor ama şöyle soyliyim ilk doğduğu zamanlar da böyle zorlanirdi ama katı yapmazdı birazcık katı yapiyor
Tontisimm Sma optipro kullanıyorum ve çok memnunum tavsiye ederim ne gaz ne de kabızlık sorunu yaşamadm içindeki şeker oranı az ve anne sütüne yakın bir mama doktorumuz önermişti kızımda severek içiyor🙏🏻
Belinay12 Tontisimm bende onu kullanıyorum canım 3 4 gün oldu başlayalı aslında severek içiyor 2 aylik olacak ama birazcık ikinma katı kaka yapiyor
Tontisimm Belinay12 doktoruna danışıp duphalac şuruptan verebilirsin o bitkisel bir yağ bende kızıma kullandım hatta ek gıdaya geçtik yavaştan kabız gibi olunca yine veriyorum rahatlıkla yapıyor
Belinay12 Tontisimm ben Aslında bugün kızıma mamanin içinde günde bir 2 kere hakiki zeytinyağı koydum akşam tekrar koyucam iyi gelir derler ama denicem