bireylul Tam 35 gün mü sürüyor kızlar? Uygulamaya göre 16 günümüz kaldı. Benim dayanacak mecalim kalmadı 😩 Uyku gerilemesi,huysuzluk ve meme reddi zirve yaptı.
kucukprensinannesi bireylul 12 gün var bitmesine ama ben çoktan tükendim kendimi hiç iyi hissetmiyorum gram zevk almıyorum hayattan hatta bazen sorguluyorum kendimi hayatı neden çocuk yaptığımı
Ayazz54 bireylul Allahım bütün 4 aylıklıklarmı aynı 😣benimde mecalim kalmadı bide gaz sancısıda eşlik ediyor sadece kucaktayız ne etkinlik yaptırabiliyorum ne oyun kös kös kucakta geziyoruz ☹️
bireylul kucukprensinannesi vallahi durup durup ağlıyorum hiç bir şeyden memnun olmuyor ayaklarım patlar derecesine geldi evi dolaşarak emzirmeye çalışıyorum olmuyor olmuyor olmuyor 10 yaş birden yaşlandım
Ada-Uras-Asya bireylul bizim tam 40 gün oldu azcık düzelme war sabırlı olun geçiyor benim 3 bebeğim diğer ikisinde böle atak falan görmedim bu çok çektiriyor aç kalıyor emmiyor hep ağlıyor uyumuyor 4 ay 1 haftalık olduk diğerleri de 6 buçuk we 5 buçuk yaşında okula da başladılar allah bana yardım etsin ne diyeyim ama ben pes etmedim sabırla sewerek düzeltiyorum inş
anneesi bireylul Bebeklerin en zor dönemi diye duymuştum 4. Ay atağını hatta cinnet atağı diyenler bile oluyordu. Bizde yaşadık canım 1 aydan fazla sürdü uyku reddi çok perişan etmişti bizi uykusu geldiği halde uyumamak için boğulana kadar ağlıyordu kızım. Sabır başka bir şey değil çok şükür geçti biraz sabırlı olmanız gerekiyor
Asiya O kadar sürüyomu ya bu atak😰😰 bizde yeni başladı sanırım. Dün 4 ayımız tamam oldu. 2-3 gündü uyku direnmesi meme reddi yaşıyoruz
anneesi Asiya bebekten bebeğe değişiyor maalesef ama 35 gün kadar sürüyor belki daha az belki daha fazla inşaallah sizinki kısa sürer. Size tavsiyem varsa bir uyku düzeniniz sakın ama sakın taviz vermeyin hep aynı saatte ne olursa olsun uyutmaya çalışın.
anneesi bireylul ayakta emzirmeye çalışın biz ayakta ve hafif zıplayarak emzirdik. İnşaallah geçecek hepsi ve çok daha güzel günleriniz olacak 🙏🏻
ceyhunun_annesi bireylul 18 gun kaldı ağlama krizleri ve huysuzluk beni bitirdi, uykuya dalana kadar bas bas bağıriyo, uyumuyo zaten az uyurdu gündüzleri şimdi daha da az oldu uykusu