barbiee Gerçekten şaka değil kızım 6 aylık Babası kucağına alıyo ve hadi kızım ba..ba Ba.ba. diyo gerçekten peş peşe ba..ba…ba.ba diyo konuşunca anlıyo bugünde sabah uyandı kendi kendine ba.ba ba.ba diye sayıkladı çok ciddiyim
Lonewolf barbiee bebeğiniz babıldama dediğimiz dönemde şu an gayet normal bir durum😊dil gelişimi açısından ilerleme kaydediyor.Benim oğlum 7 aylık aynı aylarda oğlumda böyle sesler çıkarıyordu🌸
Emine_Kaya barbiee aynı durumu bende kızımda yaşadım o yüzden galiba banada çok normal geliyor bu durum insan şaşırıyor tabi 6 aylık bebek nasıl baba anne der diye ama diyorlar işte 😊
barbiee Minis ben sizi çok iyi tanıyorum burda 1 anneye edepsiz diye yorum yapmıştınız… heyecanıma sağlık aminnn
ftsdmrhn Bilinçli olarak anne yada baba ya da dede demiyorlar. O sesleri çıkarmaya başliyorlsr o ayda. Konuşmaya ön hazırlık gibi bir şey. Her bebeğin yaptığı bişey
Ummudemir barbiee bilinçli olarak demiyo o aylarda bebekler babıldama yapar mesela ingiliz bi bebek de o ayda baba der
Vivalaarya barbiee Baba kelimesi zaten bebek seslerinden türetilmiştir o nedenle çok normal bir durum. Çok tatlı oluyorlar 🍀
Mom345 barbiee normal niye inanmayalım yahu 🙈😂 benimki de 7 ayından beri baba diyor 14 aylık daha anne demedi bu heycanını anne demesine sakla 😂
EB1661 barbiee Çok normal bizimkide 4 ayından beri bababa diyo agular gılar dededeler şimdi 7.5 aylık sadece baba diyo dede diyo iki tekrar bilinçlimi der bilmem tabi
yavrukussss barbiee babildamaya baslamis benim oglumda 6. Ayinda baslamisti bilincli degil ama insan yinede mutlu oluyor😍
Mabelle barbiee Babıldamak o bilinçsizce çıkardığı sesler. İlk kullandıkları ba ba sesi zaten kolay olduğu için.
Egehaninannesii barbiee maşallah artık söylerler normal bizimki 17 aylık olacak bir anne demesi var ağzını yiyesim geliyor duruyo duruyk annneeegggg diyo
Cgdmltr93 barbiee ciddi olabilirsin çok normal 😂😂 doğar doğmaz baba demedi hoş. 6 aylık olmuş. Baba dede mama diyebilşr artık
GiybetReis barbiee insan ilk duyunca bebeği imkansızı başarmış gibi hissediyor ama normal artık söylemesi 😊🌸🌸 bebeğiniz bol bol şakısın İnşAlllah🥰