Prensesnannesi Merhaba 👋 sütüm her sagsıgımda. 30 sol gosumde sagda 10 ml cıkıyor bazen yükseliyor oda kızma mama verdgmde emzırmeynce ne yapmam lazm yardımcı olurmusunuz? :( biberonla mama veriyordum meme reddınden korkuyorm ama ac kalmasın istiyorm çok emzırmek istiyorm 1ay 20 günlük kızım 😖
Aslky Prensesnannesi en güzeli su arkadaşım, her gün 3 lt su tüketmeye özen göster 👍🏻 Bir de boza ve sahlep sütü arttırıyor diye duydum onu da deneyebilirsin😊
Merveksr Prensesnannesi baya azmış benimde oğlum 1 ay 25 günlük 120 130 ml çıkıyor. Ben lactamil içiyorum günde 3 4 defa belki o etkilidir
Sumeyyeabic Prensesnannesi galaktago damls var onu kullaniyorum bde maltana içiyorum bi faydasını görüyorum bu aralar
Funda Prensesnannesi benimde sütüm az bol bol dereotu yiyorum ve su içiyorum faydası oluyo ama çok artış da olmuyo hala mama takviyesine devam 😞
Duruarzu Helva siyah uzum pekmezi sulandir ic hurma ye ama en onemlisi uyku uyudun mu sutun cok oluyo 😊
Prensesnannesi Duruarzu ıste en onemlı olan seyo yapmyorm hastaneden çıktığımdan bellı misafir hızmet uğraşıyorum gunduz uyku yok gecede 2saatte bı kalkıyrm hiç dınlenemedm :(
Aysen Bende helva yiyorum 2 aylıgız biz, ama helvayı dolaptan yemiyorum, dısarıda tutuyorum, soguk şeyler gaz yapıyor bilginiz olsun
Prensesnannesi Merveksr evet az ılk zmanlar damlaydı anca bukadar çoğaldı bebegmde cok süt içiyor yetiştremyorm. O markanın poşet çay olanı kullandım.onumu dıyosnz yoksa süt olanmı
Duruarzu Prensesnannesi valla yanlis yapiyosun en azindan bikac saat cocuga baksinlar sende dinlen o ne zaman uyursa hemen sende uyumaya calis uyku cok onemli 😔
Nurbusra Prensesnannesi burada gördüm post açılmış. Bestlak diye bir damla. Çok etkili olduğunu yazmışlar. Bulgur pilavı su süt hurma bunalrı ihmal etme
Prensesnannesi Denemedgm sey kalmadı şuan cemen otu tohumu kullanıyorum bıraz fayde ettı gıbı bıde malt içeceği