Durununannesi06 Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim❤️Sacımı griye boyatmıştım daha once şimdide. Boyatmak istiyorum ama bi haftada akıyo mor şampuan nedir nasıl kullanılır birde boyatırken tavsıylerınız nelerdir🎈
Kumsal-Arden Durununannesi06 mor şampuan turunculaşmayı önlüyor. Hafta da 1 ya da 2 kez kullanıyorum ben çünkü saçımı çok kurutuyor. Ben normal şampuan öncesi yapıyorum ama yanlış sıralama olabilir 😂
deletedmom1106 Durununannesi06 grinin bakımı zor sık sık yeniletmek gerekir mor sampuan sacınızı sarıya daha doğrusu o iğrenc çiğ duran sarıya dönmesini engelleyip küllü birenk veriyo haftada iki kez uyguluyosunz sacınıza sürdükden sonra en fazla 5 dk tutuyosunuz yoksa morarıyormus ben kullanıyorum 4 dk tam ideal oluyo hemen toparlıyo saç kendini gratiste indirimle almıstım iyikide almısım dedim
Mabelle Durununannesi06 merhaba kuaför degılım ama gri saç kullandım maalesef gri saç durmuyor. Bir kaç yıkamada sarıya döndü hemen. Kuaförden tonla para verip mor şampuan ve bakım ürününü almıştım hiç işe yaramıyor.
Durununannesi06 Cheddar yaaa daha once saldım cayıra mevlam kayıra dercesıns hıc bısey kullanmadım oyle aktı gıttı sımdıde oyle olsun ıstemıyorum
Egehaninannesii Cheddar kuaför bana haftada bir kez kullanabilirsin demişti bunu öğrendiğim iyi oldu ayda iki kezden başka kullanmam
Kumsal-Arden Durununannesi06 saç kremi ve yüne sonrasında bakım kremi serum vs desteklemek gerekiyor bence
deletedmom1106 Durununannesi06 şuan ombre ama üni zamanı ben her renk yapmıstım gri yeşil mavi turuncu pembe kan kırmızısı aklına ne geliosa 😀
Cheddar Egehaninannesii banada kuaför söyledi ki çalıştığı yer mor şampuan satıyor tanesi 200den🙈😂 dedim dürüstlüğün için teşekkür ediyorum 😅