Tobby19 Gizemmerve13 aslında ay olarak değil de bacaklarını özellikle daha fazla hareketlendirdiğinde kendiğilinden azalma olmuştu, özellikle kendi kendini hareket etmesini destekleyecek egzersizler yapın karın üstü egzersizi piyanolu oyun halısı vs yardımcı olacaktır
Fridasrose Gizemmerve13 4 aylığız azalacağı yerde daha çoğalıyor sanki. 6. Ayda geçer diyorlar beklemedeyiz… 😂
Vhdeucr42 3 aylıkken bitmeye başladı. Emzirmeyi bitirdiğim an kucağıma alıp hep sıvazladım. Kendimde fitalive gaz damlasını kullandım işe yaradı
Akbasmehtap Allahım ne zormuş bu gaz çıkmamasıı🤦♀️1 ay 8 günlük oğlum her sıkışmada bağra vağra ağlıyo kesintisiz 1saat ağladıpı bile oluyo. Arabada gezdirin dedi doktoru önceleri iyi geliyodu ama artık arabada bile sakinleşmiyo🤦♀️🤦♀️bize dua edin no lur tez zamanda kurtulalımm
AyseMlk Akbasmehtap rabbim sabrını versin 3 ay dolana kadar çektim 1.5 aylıkken ebenin sölediği şey bi nebze rahatlattı bizi gaz damlaları falsn hikaye hepsini kullandım işe yaramadı 😒
ikiprensannesii2 4 aylıktı tamamen bitmedi ama %80 azaldı şimdi 13 aylık maşallah benden çok yapıyor😂 çok çektim hep hastanelerdeydik ama en önemlisi stres yapmamak lazımmış tecrübesizlik işte şimdi 2.ye hamileyim daha rahat olurum 😃
Paradiseeeee Gizemmerve13 banyoda bol bol sabunla masaj yaptım yani duş yapacağı zaman o çok iyi geldi e artık büyüyorlar yemeğe içmeye de dikkat terimi tamam diycem ama bazı beneklere naparsan yap fayda etmiyor bişey en kısa zamanda geçicek gazınız inşalalh emin olun ayaklarınızı kalın tutun siz sizdeki herşey bebeğe geçiyor malum
Tobby19 Gizemmerve13 elbetteki sadece sizin kontrolünüzde olmalı yalnız bırakmamalısınız. Ben o dönemde yanında olduğum sürece uyuduktan sonra öyle çeviriyordum bile rahat gaz çıkarıyorlar yüzüstü
Tobby19 Gizemmerve13 bu arada internetten karın üstü egzersizlerini araştırmanızı tavsiye ederim, boyun kasları için de oldukça faydalı, youtube da birkaç doktor da bununla alakalı güzel videolar eklemiş,