Laleemir Arkadaşlar oğlum 25 aylik hala ayakta sallatoyor kendini cok yoruldum artık geceleri bin defa uyaniyor salla beni diyor ayakta sallamayı bırakan anneler yardım edin bana nasıl bıraktınız özellikle bu yaşlarda denemediğim bise kalmadı bırakmıyor 😔
Burcuscl Laleemir uyku eğitimi vermeyi denediniz mi bir uzmanla ya da kendiniz araştırıp acaba kesinlikle çocuğu ağlatan kendi haline bırakılan uyku eğitimini kastetmiyorum bu arada
uyus Benim kızım 30 aylık ve sallama delisi.puseti var onda sallıyoz ama o bile artik yoruyo cunku agırlaştı ..bıraktırmanın yolu bende bilmiyorum🤷♀️
TanjuveAnnesi Laleemir amin canım inşallah ya kreşe başladı belki yorulurda kendı kendıne uyur tek tesellim o 😂😂
Rabiazulal Tadelle salıncağı varya canım yuvarlak biz kuzenimi ona koyardık tavana monteli en azından yengem gündüz rahat ederdi bi kere iteklerdi kendi kendine sallanırdı durmaya yakın kuzenim uyurdu😂geceye değilde gündüze bundan alabilirsin bn alıcam kızıma
Rabiazulal https://m.trendyol.com/svava/sepet-salincak-tavan-salincagi-cocuk-salincagi-fusya-p-3302756?boutiqueId=578669&merchantId=106471&gads=true&tyutm_source=google&tyutm_medium=cpc&tyutm_campaign=x:home_y:mobilya_z:bahce-mobilyasi_t:pla_smart_shopping_new_buyer_test&gbraid=0AAAAADugRnHT_-fRKDPgeKgR-T5sUFihX&gclid=Cj0KCQjw1dGJBhD4ARIsANb6OdmyY9qgFWsjXbLxM0B78XpYe9ErDJsd-X_juGkMSCSjSzWf1Tb98ikaAgeqEALw_wcB Şöyle modelleri var