yigitinanneesii Kuzular bu aralar mama araşındayım. Sma kullanıyordum gaz ve kabızlık yaptı. Bebelac golda geçti o da aşırı gaz yaptı. Hippe geçmeyi düşünüyorum kullanan var mı? Hipp organik mi daha iyi yoksa hipp combiotic mi?
OBetl yigitinanneesii Ben doğduğundan beri simdi 7 aylık hep Humana kullandım asla gaz yapmadı kabızlık oldu 1 kere onuda içine biraz zeytinyağı dökerek çözdüm bidaha olmadı
Gulsum48 yigitinanneesii Biz her ikisini de kullandık. Bebeğim 3 aylık takviye olarak mama veriyorum. Hipp organik ( çocuk doktoru vermişti) bizde gaz yaptı ama yine kullanmaya devam ettim. Hipp organik bitince hipp combiotic e geçtik.icinde Probiyotik olduğundan kaka gaz problemi de yaşamadık tavsiye ederim.
girlandboyandmumy_ yigitinanneesii hipp combiotic kullanıyordum fakat bebeğime hiç yaramadı 3 ay kullandık kilo aldırmadı Dr tavsiyesi ile bebelac gold AR yi kullanmaya başladık hem gaz yaptı hem kabızlık günde iki kez mamasının içine zaytin yağı koydum 7.gün de kontrolünde şikayetleri söyledim her mama içeriği farklı bebeğin alışmasına zaman vermek lazım dedi fakat 10 günü geçtikten sonra düzeldi Dr bana sürekli mama değiştirme bi alışmasını bekle dedi çünkü ilk günlerde bebeğin sindirim sistemi bizim gibi olmadığı için her mama gaz ya da kabızlık yapar dedi
Danerys yigitinanneesii ikisini de kullandım bebeğim sevmedi. Sma yiyor birtek . Şimdi aptamil conformil deniycem.
yigitinanneesii OBetl 3 gündür tuvaleni yapmıyor mamasına zeytinyağ koydum poposunu da sürdüm ama yapmadı. Aşırı gaz yaptı bebelac bizde. Humananın bi çeşidi var mı peki
Gkce0720ysf Bende aptamilden sora hipp combiyotik mamaya geçtim problem yaşamadım memnunum aptamil mahvetti çocuğumu her çocukta farklı etkiyi gösterir kullandığınız mamayı hemen değiştirmeyin 15 20 gün kullandıktan sora düzen oturur diye düşünüyorum
OBetl yigitinanneesii yok Hayır ilk 1 numarası 6 aydan sonrada 2 numarasına geçiyosunuz kutu mama inşallah sizede faydası olur
Gkce0720ysf yigitinanneesii bende yaşadım aynılarını hala yaşıyorum tamamen geçtimi diye sorarsan geçmedi çünkü şuan 70 günlük oldu nerdeyse çok nadiren fitil koyuyorum en azından karnındakiler çıkıyo rahatlıyor çocuk doktorumda bişey demedi kullanabilirsin dedi onun dışında hipp kullanıyorum haa ben bişey daha denedim bu antikolik biberonlar var içinde aparat var baloncuk olmasın hava almasın diye ondan kullanıyorum faydasını gördüm sana da tavsiye ederim hangi markaya güveniyosan alabilirsin
yigitinanneesii girlandboyandmumy_ 2 aylık olacak canım oğlum 15 günü geçti mamayı değişeli napsam bilemedim