Ohaezgi Kızım 7 aylık ve hala diş çıkarmadı normal mi? Coğu bebek 6. Ayda çıkarıyor kızımda kızarıklık bile yok en geç kaçıncı ayda çıkar?
Rumeze Ohaezgi benim kızım da 9.5 aylık hala çıkmadı doktor da 15.aya kadar normal dedi. Benim de geç çıkmış dişlerim. Biraz genetik sanırım dert etmeyin☺️
Ohaezgi 41esra maşallah aslında korkuyorum diş huysuzluğundan onun ağrıları acıları olcak diye ama bi sorun mu var acaba diye sormak istedim teşekkürler😇
Ohaezgi Rumeze öyle mi teşekkür ederim insan korkuyor acaba bir sorun mu var diye bu yüzden sormak istedim😇
Karakayasveet05 Ohaezgi bizimde 9aylikken cıktı canım üzülme bende çok kafaya takıyordum birden bi ishal oldu ve ateş üç gün sürdü sonra bi baktık dişi patlamış
SevdAyaz 8 aylık olacak diş yok daha😂 takılmıyorum hiç ama her bebeğin gelişimi farklı 6 ayda da çıkan var 12 ayda da bakalım bizim inciler ne zaman görünecek😍😍 her gelişim evresi ayrı bi heyecan zamanına siz de takılmayın keyfini çıkarın😊
Aliveannesiiii Ohaezgi 10aylıkken peşpeşe çıkardı 6tane sonra ara verdi şimdi 13aylık 7.dişini çıkardı. Her bebek farklı diş olayı tamamen kalıtsalmış bu arada. Kötü birşey düşünmeyin🌸
Ohaezgi Aliveannesiiii anladım her bebek ağrız acısız kolay atlatır umarım onlar için çok zor bi durum🥺teşekkürler bilginiz için🙏🏼
Eymencvk Ohaezgi 7 ay girmeden cıkarttı 2 dişini bebeğim arkadaşımın oğlu 4 aylık 2 dişi cıktı ablamın kızı 13 aylık ilk diş çıkarttı yani değişiyor herzmaan zamanında cıkmayabiliyor 😌