Kızlar 1 ay 4 günlük anneyim ama göğsüm mastit oldu bebeğim mama da aldığı için kuvezde iken mamaya alıştı oyuzden çok emmedi ama şimdi hem emiyor hem mama alıyor ama cani isterse damaklayip çekiyor cani istemez ise sadece oynuyor ama hep meme istiyor bu mastiti nasil geçirebilirim göğsüm kocaman oldu yumuşak dışı içi yumru yumru seyler var semsert boş kalınca sağmaya çalışıyorum ilk zamanlar 30 ml e yakın süt cikardigim olurdu ama mastit olduğundan buyana sağınca 15 20 en fazla çıkıyor oda 1 2 saatte siz nasil geçirdiniz geçen komşumun kızı da mastit olmuş ona da biri demiş ayva çekirdeğini ocakta kaynat jel gibi olucak onu sür demiş uygulamışlar hemen geçmiş ama bu mevsimde ben nerden bulayim ayvayı bana başka çözüm lazım birde bu hepsiburada falan gibi sayfalarda eller serbest süt makinaları var hiç alaniniz oldumu yurt dışından geliyor turkiyede yok sizce nasıldır çok yorum da göremedim çünkü teki 400 kusur biktim elimle süt makinasını tutmaya obur türlü göğsüme koyucam üstün giyinik kendi kendine sagicak