EJDERYAA Morr ben istemiştim hap bana vermedi zararlı falan dedi pre verdi zorla 😂😂😂 onlarıda kullanma kalitesiz 🤮
Morr EJDERYAA zorla mı ne sinir bozucu bnaa verse istemiyorum bana hap ver diyemem okadar ki cekingenim
Bebegimm1 EJDERYAA ben aldım kullandım yirtik mi cikti sizinki baya kaliteli geldi hatta elimle faln kontrol ettim yirtiliyor mu diye 🙈😁
Bebegimm1 Morr korunma hapını bilemiyorm da bana 20adet prezervatif vermisti neyle korunuyorsun diye sormustu verirken
EJDERYAA Ohaezgi 😂😂😂 bana test et hatalı olabilir demişti . Test etme şeklini anlatmicam şok olmuştum 😅ahahahhahaha
EJDERYAA Morr evet ben korunmak İçin hap istedim bana hormonların bozulur vs dedi zararlı boşver diyip 2 avuç dolusu sağlık bakanlığı onaylı pre verdi ben onlara o bana baktı 😂😂😂 odadan çıkarken çokmu azgınım lan ben , bu ne demiştim 😂😂😂
Deletedmom5284 Eskiden veriyormuş artık vermiyor sanırım ama zaten onun verdiği de o kadar koruyucu birşey değil prezervatif kullanmak gerekir bence
Deletedmom5284 Morr İnternete doğum kontrol hapları yaz isimleri ve nasıl kullanıldıkları çıkıyor canım ordan karar ver yazdırmana gerek yok eczaneden ücretle alıyorsun zaten ama hap pahalı gelir diyorsan eğer üç aylık iğne vurulabilirsin 20₺ 3 ayda 1 kere vuruluyorsun
SedaMeyra Morr ben kullanmiyorum. Saglik ocaginda calismisligim var. Ucretsiz aile hekiminizon hemsiresinden alabilirsiniz
Bebegimm1 EJDERYAA aynı marka mi acaba gözüm korktu simdi🙈 dışında yosı yaziyor ondan mi verdiler sizede 😬