1lina1anne 0znur camasirda renkli benekler var muhtemelen oksitlenme terleme.olmus ve boya dagilmis kotta giymemissiniz boya yani
Seyma-2436 anneCANan Kendi çamaşırı değil internetten almış. Ama kendinin çamaşırıda böyleymiş anlayalım diye Yani
hilali04 uyumayankoala ya ahakalsjs aklıma ilk bu geldi avatar mıyız biz harbiden neden mavi su döküyorlar
Zelisblt 0znur harbiden bnde böyle bi post açmayı düşünüyordum. Benimde çamaşırlarımda hep böyle oluyor bşrde geçmiyor, kotla alakası olduğunu düşünmüyorum.
Tatlican Zelisblt Benim 1kere lacivert pjamam solmuş birde beyaz havlu karışmış ayni boyle oldu.mutlaka solan birsey vardır canm.
0znur Zelisblt Bugün doktora gittim, çok şaşırdı ilk defa böyle birşey duydum dedi. Ki doktorum eski doktorlardandir. Hafif enfeksiyon var dedi. 1 fitil 3 hap verdi kullan, ilaçların 10 günde bitiyor. Sonra gel rahim ağzı kanseri testi yapicaz dedi
mavisgozlum 0znur canım benim tanidigimd da boyle olmustu sibral taktirdi cikartirken tam cikartamamislar o da doktora mavilikten dolayi gitmisti ve sibrali tamamen aldiginda gecmisti normale donmustu sende sibral falan varsa bı baktır derim
BakkalAmca 0znur iç çamaşırın düz beyaz taytın düz beyaz ise mavi idrar yapıyorsun takip edilmeli bence
anneCANan 0znur onu da ben açıklayım pedin üzerine mavi su döküyorlar ya kan yerine herhalde ona benzediği için öyle dedi arkadaş 😉