Senemmm11 Kızlar evlilik yildonumumuz yaklaşıyor. Bi restorana veya canlı müzik olan biryere falan yemeğe gidelim diyoruz. Bütçemiz de kısıtlı oyle abartılı fiyatları olmayan onerebileceginiz yerler var mı. İstanbul Avrupa yakasindayiz😊
Cheddar Senemmm11 Beyoğlu’nda eleos restorant var içkili bi yer galata manzaralı sakin güzel bi mekan. Canlı müzik yok. Yunan müzikleri çalıyorlar 😊
Deletedmom_36 Senemmm11 Oba cafe olabilir baltalimaninda☺️Duzenliyorum canli muzik istemissin orda yoktu😥
Senemmm11 Deletedmom_36 gündelik için olabilir burası ama baktım da Cafe tarzı istemiyoruz ya çok basit duruyor 😊
lalbg Deletedmom_36 hiç sevmem oba’yı sahipleri ve çalışanları o kadar kaba ki. Gelen tipler de eskiden kaliteliydi şimdi baya bozulmuş:/
Cheddar Senemmm11 valla en son 2019da gitmiştim makuldu tabi ayıptır söylemesi 50lik rakı meze ve balık 350tl gibi bi rakam vermiştik. Google yorumlarından fikir edinebilirsiniz aslında bazen paylaşıyolar
Taze1mom Senemmm11 Zomato uygulaması üzerinden bütün Restaurant ların menülerini inceleyebilirsin, genellikle güncel tutuyorlar ✅
Senemmm11 Cheddar menuler 10 ay once paylaşılmış fiyat bakımından uygun gözüküyor. Tabi suanda da aynıysa bilmiyorum orasını. Aklımda bulunsun yine de teşekkür ederim 😊
Senemmm11 Deletedmom5284 sarnıç restorant nerede semt olarak. Firuzende restoranı biliyorum çok güzel ama menü fiyatlarını falan yazmamışlar 😔
Cheddar Senemmm11 bir de karaköyde mükellef var yemekleri inanılmaz muhteşem orayıda tavsiye ederim ama rez şart çok kalabalık oluyo haftasonları
Deletedmom5284 Senemmm11 Fiyatları hatırlamıyorum hiç ama çok pahalı değildi Sarnıç Restaurant Sultanahmet’te ama orası pahalı iki kişi birer porsiyon et ortaya meze tatlı 400₺ 600₺ falan geliyor
Senemmm11 AgentMom hiç farketmez ben alkol kullanmıyorum da esim özel günlerde kullaniyor. Çocuksuz gidicez zaten alkollü mekan olabilir 😊