Deletedmom_109 İyi akşamlar herkese oğlum 18 aylık kış için sıcak tutacak karda yağmurda kaymayacak bot arıyorum. Memnun kaldığınız model ve marka varsa dört gözle önerilerinizi bekliyorum 👀
agacsizkoala Deletedmom_109 vicconun yanları ışıklı botunu almıştım geçen sene , rahatlığı yürüyüşü çok rahattı ama su geçiriyor maalesef karda filan giyilmelik değildi , bu kış için henüz bakmadım ama
Deletedmom_109 agacsizkoala vicconun alaskalı diye bir modeli beğendim aslında ama ağır mı hafif mi ondan emin olamadım
agacsizkoala Deletedmom_109 çok ağır olacağını zannetmiyorum bizim aldığımız vicco hiro bot olarak geçiyor ama dediğim gibi çok su geçirdi bu sene daha çizme tipi bakıcam ben
Deletedmom_109 agacsizkoala çizme kullanışlı olur mu sizce giydirip çıkartırken yoksa ıgor çizmeleri de öneren arkadaşlarım oldu tabanları da görmem lazım kayıp kaymayacağını anlamak için 🤦🏻♀️
agacsizkoala Deletedmom_109 benim oğlum kışın bi avuç su görse içine girdiği için bot işe yaramadı bizde , o yüzden içi yünlü uzun bot bakmayı düşünüyorum ama oğlumun ayakları çok taraklı olduğu için de ayakkabıların çoğu olmuyor ayağına mağazadan denemeden alamıyorum 😒
Deletedmom_109 agacsizkoala mağaza gezmek zevkli ama bebekle çok zor 🤷🏻♀️ en doğrusu da mağazadan almak