Cok guzel giden bir uyku duzenimiz vardi uyku egitimi vermistim.12.ayda odasini ayirmistim biberondan sutunu icer uyuyakalirdi.
Önce sütü birakti,bu arada 1 ay gibi bir sure tatildeydik babamizdan ayri birlikte uyuduk duzen bozuldu.
Simsi odasina asla girmek bile istemiyor yatagina bakmiyor eger yataginda uyuttuysam gece uyanip anne diye aglayarak yanimiza geliyor ve direk yatmaya giderken bizim yataga cikiyor.
Gece yarisi geldiginde almasam oyle bir agliyor ki anlatamam.benimle uyumaktan cok mutlu ama tamamen oyuna cevirdi isi surekli yuzumu seviyor oksuyor deeken 9 olan uyku saatimiz 10 oluyor dustu dusecek derken aasla uyuyamiyorum :(
Gozunu acip acip yanindamiyim kontrol ediyor.benide bir sinir basiyor.
Tüm teknikleri biliyorum ama cildirircasina agliyor artk bebekte degil.gecen cok sinirlendim ve odasina kapattim inanin sadece 2 dk agladi ve susarak uyudu bunu yapmak istemiyorm ama yanindaykende resmen dalmiyor ve tum gun onunla ugrasmisken 10da uyuyakaliyorm..
Esimle bir hayatimiz kalmadi resmen :(
Daha önce gir cik yapmistim sakinlestirmistim ama bu sefer odadan kacmaya calisiyor girdigim an,odada bakit geciriyoruz hikaye fln okusamda olmadi.