Kubracvlk Kızım 5 ay 15 günlük 6500 kilo bana göre çok az ama doktor normal dedi kilo alması için ne yapabilirim sizin bebekleriniz kaç kilo. Aşırı hareketli bir bebek 1 dk yerinde durmuyor ama ben çok üzülüyorum
Hirabebek Kubracvlk benim kızım 5 aylık 6.650 gr doktor az buldu bugün ek gıdaya başlattı ve bende çok üzüldüm 😕
Seleninannesi Kubracvlk benim bebegimde 2 aylik 5.300 kilosu bizimkide kusuyor galiba bende fazla yediriyirum anlamadin
Emoselos Kubracvlk her bebeğin gelişimi farklıdır sağlıklı ise kilo çok önemli değil zaten ki anne sütü alan bebeklerin kiloları kalıcı değil ek gıda yarayacaktır çok şükür benim iki tane kızım büyük kızım 8 yaşında küçük 5 aylık ama ben zayıfım baba tarafı hep kilolu büyük kızım onlara çekmiş küçük daha minyon düşün bende büyük için üzülüyorum kilolu mu olacak diye ama şükür sağlığı yerinde
Premses Kubracvlk canım benimki 6 aylıkken o kilodaydı dr um gelişimi iyi dediği için önemsemedim ve de ek gıdaya 6. Aydan önce başlamadım ..canını sıkma önemli olan sağlıklı olması ..bak maşallah hareketli meraklı bir kızın var 🤗 benim kız da aynen öyle 🙏🏿
Kubracvlk Hirabebek ek gıdaya bnde başladım ama çok sevmedi bide şuan tadımlık veriyorum mama yiyor . 4 saat arayla 220 cc
Kubracvlk Emoselos bizde anne baba tarafı minyon bide aşırı hareketli bir bebek ama insan yinede üzülüyor 3aylık gibi duruyo😔
Dln Kubracvlk e normal canim ya.benim kizim 4 aylik.4 kilo dogdu su an 6600.dogum kilolariyla kiyaslarsan aldiklari kilolarla denk geliyo.
Kubracvlk Dln ama 5 aylık bebeklere göre zayıf bide boyu uzun en son 67 cm di . İnce uzun gözüküyor 3 aylık bebek gibi suan😔
Dln Kubracvlk Aman bosver obez mi olsun illa.sagligi yerindeyse tamamdir.mamayla sisirilmis bebeklere karsiyim.
Kbraldmr69 Kubracvlk 2 ay 3 günlük kızım 6 kilo 150 gram çok hareketli bi bebek sadece anne sütü alıyor. Doktorun normal dediyse sıkıntı etme canım sağlıklı olsunlar da ☺️
PelinKaraca Kubracvlk kızım üç aylık altı buçuk kilo boyu 60 cm. Sadece anne sütü veriyorsan normal canım aslında kilosu.
Nuripekduru Benimde kızım zayıf 5 aylık kontrolunde kilosu 6.160 çıktı boyu uzun 66,5 cm. Ek gıdaya başladık yiyo onları çok şükür. Meme 2 ay falan emdi mamayla devam ettik hep.
mrshavva Kubracvlk maşallah öncelikle belki ben yanlış düşünüyorumdur özür dilerim ama sağlığı yerinde olduktan sonra kiloyu bu kadar önemsemeyin kuzenimin oğlu üçüncü yaşına girecek 11 kilo zayıf bir çocuk yerinde durmuyor durmak ne bilmiyor sonra ben 26 yaşındayım 23 yaşıma kadar 38 kiloydum evlendikten sonra kilo aldım kızım şuan 4 aylık olacak 4.900 gram hep dua ederken herşeyin başı sağlık sağlıklı olsun da gerisi önemli değil demiyor muyuz öyle düşünün ve kızınızla aşkı doruklarda yaşama devam edin 😍🤗
Jrarya Kubracvlk kızım 5 aylıkken 7800 dü doktoru önde diyodu bence kızınızın kilosu normal zaten doktoruda öyle diyorsa sorun yoktur önemli olan sağlıklı olmaları