Merve1453 Anneler bugün 3.gunumuz biticek ateşimiz 38i düşmüyor şurup etkisi gidince yine aynı oluyo.annemler fln fitil kullanmizi söyledi ama ben istemiyorum ne yapmalıyım sizce.bide diş ateşi çünkü dişi geliyo orası şişmiş simsiyah olmuş
jap Merve1453 kızım diş çıkarırken hiç siyah olmadı damakları. Başka bi sorun olmasın? Diş ateşi 38i geçmez
Ebrutoprk Merve1453 diş olduğuna eminsen bir şey diyemem ama ateş düşmeyince genelde enfeksiyon oluyor benim kızımda 39 a kadar çıktı şurup verince iniyor geri çıkıyordu sürekli götürünce bogaz enfeksiyon olmuş dedi Dr hala de burun akıntısı öksürük var bu ara herkes de salgı var çok dikkat et sende cnm geçmiş olsun
Ozgeruya Merve1453 3 gündür bizde öyleydik günde 1 fitille düşürdüm ateşini suruplar işe yaramadi en son doktorumuz apireks doye bi şurup yazdi o cok iyi geldi hemen düşürdü ve uzun süre çıkmadı tavsiye ederim bi arastirin iaterseniz
Mommqueen Merve1453 üç gündür devsm edıyorsa zaten doktorun görmesi gerekiyor artık çünkü ateste üç gün beklenilmesi gerekıyor zaten
Merve1453 jap 2hafya önce yine böyle ateşlendi ve bı diş çıkmıştı şimdi de böyle oldu bilmiyorum ya önce dpktra gittik bunda gitmedik yarın doktora gidelim o zmn
Merve1453 Ebrutoprk bizde sadece halsizlik ve ateş var.cikicak diş de morarmış siyaha yakın olmuş düşmezse yarın doktora 🥺
Merve1453 Ozgeruya teşekkür ederiz yarın düşmezse bizde doktor a gidelim.peki ateş kaçtı da fitil attınız
Merve1453 Mommqueen aynen biliyorum bundan önceki ateşte hemen gittik 3gun beklenilmeli demişti.yarin da düşmezse gidelim inşallah kötü bişi yoktur.cok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için
Mommqueen Merve1453 rica ederim eger öksürük burun akıntsı boğaz agrsısu vs eslik etmiyorsa sadece ateşse enfeksiyon atesi yükseltiyo olabilir aklınzda bulunsun