melike5461 Cnmcm123 bende gidicem ama bebeğimi götürmicem illaki sevmek isticekler korona var o ortama sokamam, ses kulaklarına bişey yapmaz ama bazı bebekler durmaz bazıları uyur onu bilemicem ☺️
realistbirhayalperest Cnmcm123 gürültüde daha güzel uyuyorlar ya 🤦♀️8 aylık bebemle konsere gittim mışıl mışıl uyudu. Sonrasında Bi sıkıntıda olmadı şükür
Banu- Zarar verir mi bilmem ama ben olsam gitmem. Çok kalabalık, ses, hastalık, görmek sevmek isteyenler olur gerilirsiniz.
Cnmcm123 Konusmagari çok yüksek ses oluyor ya ondan tedirgin oldum sıkıntı olur mu diye zaten çok uzun süre oturulmaz
melike5461 Cnmcm123 ama biz en azından kimseyle sarılıp etmeyiz bebeğe illaki dokuncaklar biliyorum o yüzden götürmicem
Konusmagari Cnmcm123 aklıma bile gelmemişti düğünden sonra da gelmedi senin postu görünce bişey olmadı ki uyudu dedim 😅
Cnmcm123 Konusmagari 😂😂😂😂 çocuğuma o kadar üzülüyorum ki benim gibi pinpirikli bir annesi var geldim geleli saçma sapan sesler çıkarıyorum tepki veriyor mu diye 🤦🏻♀️
Konusmagari Cnmcm123 ya benim ilk çocuk ama ben hiç böyle şeyler düşünemiyorum bişey olmaz diyorum hep millet nasıl da güzel düşünüyor 😁
Cnmcm123 Konusmagari benimde ilk çocuk ondan dolayı böyledir diye düşünüyordum sende böyle söyleyince şimdi çocuğuma daha çok üzüldüm gerçekten pimpirikli annesi varmış 😂😂😂