Mehmetereninannesi Merhaba kızlar eltim 31 Temmuz’da adet oldu ve 17 Ağustos’ta evlendi günü geçti hala adet olmadı Yani 31 Ağustos da adet olması gerekiyordu olmadı ne zaman test yapsak doğru sonuç alırız ?
Ocak2021 Mehmetereninannesi evet sonuç alırsınız . Düğün tarihi de ortalama yumurtlama dönemine denk gelmiş oluyor.
Mehmetereninannesi Duyulurum Duyulurum Ocak2021 Eminerd cikolatali_waffle Baltopu Hiranur-3423 Mom987 teşekkür ederim kızlar . Şimdi bana geliyor zaten söyleyecm yarın yapsın
Mehmetereninannesi Duyulurum seheriko Ocak2021 Eminerd cikolatali_waffle Hiranur-3423 Baltopu Mom987 SedaMeyra kızlar yapmış çıkmamış ama hala adet olmamış . Yarın kan mı Verse beklese mi
Duyulurum Bu arada 31inde değil de 27sinde falan olması gerekiyordu genel adet döngü hesabından gidersek. Kanda da idrarda da çıkar
SedaMeyra Mehmetereninannesi sonucu yaz merak ederiz😀 ben 3 haftalikken öğrendim hamileligimi tam yumurtlama donemimde iliski olmuştu
Esila001 Mehmetereninannesi canim belki düğün sitresi üşütmus olabilir evlendiği için hormonlar etkileyebilir çok heveslendirmeyin bence üzülebilirde Rabbım gönlünden geçeni versinde
Duyulurum Mehmetereninannesi normalde adetleri düzenli ise bir doktora görünsün. Ama aksama oluyorsa biraz daha beklesin bence. Ve test bir tane daha alıp denesin diğerini teyit etmek amaçlı
zeyzey77 Mehmetereninannesi evlendikten sonra hormonlarda değişiklik olup adet tarihinde değişiklikler oluyor . Kan versin daha net belli olur