2erkekannesiiiiiiii Merhaba hanımlar 25 günlük olduk ama sütüm azaldı göğüslerim taş gibiydi yumuşadı akıyordu attık akmıyor sütümü arttırmak için ne yapabilirim
Ayssss1 2erkekannesiiiiiiii korkmayın öyle düşünmeyin düşündükçe stresten azalır bende öyle zannediyordum zaten birsüre sonra akmıyor ilk zamanlar akıyor
NorthLight 2erkekannesiiiiiiii göğüs terbiye olmuş olabilir, yani meme süt üretmeye alışmış eskisi gibi çok üretmek yerine bebek emdikce süt gelir onun dışında sönük gibi durur, bebeğinin bezine bak yeterince çiş kaka varsa emdikten sonra huzurlu uyuyorsa sorun yok
Htc18 2erkekannesiiiiiiii sen bol bol su tüket cnm hiç.bir şey olmaz inşlh çilli bezlerini kontrol et
Kar_kuresi0 2erkekannesiiiiiiii inciri kaynatıp suyu ve kendisiyle yedim arttı bulgur pilavı ve et çok güzel süt yapıyor kimyonla yerseniz gaz sorunu da olmuyor her yemeğininize tavsiye ederim
2erkekannesiiiiiiii Ayssss1 NorthLight umarım öyle olmuştur ya üzülürüm yoksa aç kalır diye ciş yapıyor bol bol ama kakayı her gün yapmıyor bazen 3 günü buluyor
Eren18 NorthLight kaç tane çişli bez olması gerekiyor. Birde aç olup olmadığını sadece çişli bezden mi yoksa çişli kakalı bezden mi anlıyoruz
NorthLight Eren18 gunde dolu dolu 3 bez çişli olması lazım, kaka önemli değil, bebek huzursuz değilse, emdikten sonra huzurla uyuyorsa doyuyor demektir