AHSENMOMS OmerinDefnesi inan bende bilmiyorum tek meme yetiyor sanıyordum şimdi ikisini veriyorum kilo alımı ve Bez sayımı iyiyse senin yetiryordur cnm
andjxjdn Annesirintugceuzun kesinlikle çok iyi ve bilgili bir doktor.Severek takip ediyorum kendisini katılıcam mutlaka 😇
Sevgilikizim Annesirintugceuzun canim doktorum iyiki sizi tanıdık doktor değil bizim için aileden biri Allah ondan razı olsun.
MelekDoruk Annesirintugceuzun Murat Hocam Oğlumun Doktoru çok ilgili açıklayıcı hiç bir soru işareti bıraktırmaz saolsun iyi ki tanıdık 🌸
[silindi] cicekannesiii Mrb bnim de bebegım 7 aylık bnim de yemiyo az az çok çok gun içerisinde veriyorum tadım lık
cicekannesiii [silindi] merhaba canim bnmkide yemiyor basindan beri boyle gunde 3 ogun vermeye calisyorum ama malesef kus kadar yiyor toplasan 10 kasik bile dgl yemeyen cocuk cok zor😐
Splash-Splash-Love Annesirintugceuzun İnstagramım yoktu burdan paylaşmanız sayesinde soluksuz izledim. Bende size teşekkür ederim 🥰🌺
Annesirintugceuzun Splash-Splash-Love Yaa çok sevindim. Canlı yayın sırasında da bekleriz sorularınızı ☺️