kaymakliekmekkadayifi Kizlar bebegime yogurt corbasi yapmak istiyorum. Ilk defa corba vericem. Bana tarif verebilir misiniz ? Ve birde haizr yogurt var evde onu kullansam sakincasi olur mu ? Ev yogurdu yok su an
Linamommg kaymakliekmekkadayifi ıkı kasık pirinçi yıkayıp uc su bardagı suyla haslayın su cekerse hafif ekleyın pişince pirinc yumurta akı bır kasık bugday unu karıstırın bır bucuk bardk yogurt ıle sonra haslanan oırıncdekı suydan alın az o karıstırıgınız karısıma sonra dokun tencreyengızlı karıstırın kesılmesın
mavisgozlum kaymakliekmekkadayifi cabim hazır yogurtla cok hos olmuyo ev ypgurdu suzme olmasi gerekiyo
Mervenis kaymakliekmekkadayifi tel sehriyeyi 1 bardak suda hasla ayri bi kasede 2 kasik yogurt yumurta sarisi 1 yemek kasigindan az tambugday ununu koy guzelce cirp pisen sehriyeden yaptigin karisima 2 kasik koy sonra kasedeki karisimi pisirdigin sehriyeye aktar koyarken karistir kesilmesin canim sonra icine biraz zeytin yagi koy nanede koyabilirsin
Mervenis kaymakliekmekkadayifi bide 1 yasindan kücükse sakin yumurta beyazi verme sadece sarisini koyacaksin
kaymakliekmekkadayifi Mervenis ya benim doktorum 3 gun kuralina uyarak ver diyo kafam cok karisiyor bu konuda
Mervenis kaymakliekmekkadayifi yoğurt daha önce denediysen bi skinti olmaz ek gidaya ilk gectigimizde listemizde vardi çorba ama sadece yumurta sarisi ver canim
Mervenis kaymakliekmekkadayifi hayir canim oyle yapma ocaktan indirmeye yakin nane koy cok az birazda zeytinyagi dök corbaya
mavisgozlum kaymakliekmekkadayifi valla ben denedim kendim sevemedim için kizima sunmadim bile ama süzme güzel oluyor
Linamommg kaymakliekmekkadayifi guzel oluyo bole dene bı kaynayınca nane az at azda zeytınyagı uc dk daha kaynat kapa