Elf-Ars gulteenn Sicak suyla iyce ovala canim süt kanallarını aç annem oyle yapmıştı bana ve bebegi emzir sürekli
Minikkurabiye gulteenn Göğsüne masaj yap canım,gelmesede emzir bebeğini süt kanallarını uyar,sütünü sağ. Rezene çayı,süt çayı iç. İnşaallah gelir🙏
gs271019 gulteenn Sıcak bir duş al göğüslerine sıcak su tut bende sezeryan yapmıştım doğumu o çok fayda etmişti ve bebek sürekli emsin gelir inşallah sütüm gelmiyor diye sitres yapmayın
Leylacq gulteenn bende aynı sorunu yaşadıö. Sıcak su dışında bir de bestlak kullandık. Süt arttırıcı Onu da tavsiye ediyorum
BENF gulteenn hiç telaş etme pompa yardımıyla dene gelir kuzum anca daha ☺️ zaten şu an bebeğin ihtiyacı olduğu kadar gelir bol su istersen bitkisel doktorumun yazdığı bi takviye de önerebilirim ben de doğum yapalı 10 gün oldu
gulteenn Çok teşekkür ederim güzel anneler ♥️pompa ile sağıyorum sol göğsümden sadece 1 -2 damla beyaz sarı su geldi o kadar inşallah devamı gelir 😥
BENF gulteenn solgar markası Brewers yeast vıtamın b12 250 tablet var içinde ben 150₺ ye eczaneden aldım ☺️
elifozz2012 gulteenn benim 1 hafta sonra geldi sürekli bitki çayları iç anne sütü çayı papatya rezene normal çay da iç soğuk içme hiçbirşey