mom726272 sokomel Deleted12 @demetdemircioglu sakatat veya bu tarz şeyler belki yenmez diye korktum bilmiyorum ki hiç 🤷🏻♀️ JackDaniels
sokomel mom726272 sakatat gibi gelmedi bana deniz ürünü olunca. 🤔 sakatatlar çoğunlukla bakteri için önerilmiyor diye biliyorum.
Alpbeybi mom726272 Civa içerebilir düşük miktarda da olsa o yüzden yemeyin diyorlar ama 🤷🏻♀️ Ben geçen yedim karides ve kalamar, abartmamak koşuluyla yiyebilirsin dedi doktor. Aynı şey dip balıkları için de geçerli
eceunverkanra mom726272 Yiyebilirsiniz ben de yedim denk gelirse hala yiyorum hele hele denizden tazecik cikan olursa asla affetmem😌 sadece midye tehlikeli diye biliyorum o da civa icermesinden ve denizin pisligini emmesinden kaynakli. Afiyet olsun🌸
Nazliprensesinannesi mom726272 dip balıklarında yüksek miktarda civa bulunuyor,onlarda da var mı bilemedim şu an
Babybloom mom726272 ben yiyorum😁 abartmadıkça bir şey olmaz kafasındayım kızım 20 günlükken sushi yemiştim😊 ayda bir filan yiyorum
Dilaylaa Yiyebilirsiniz sorun olmaz çok fazla yemeyin ama fazla yemek bile bana kötü geliyordu hamisken 😬