Reyhan0066 Emzirirken kokorec yenirmi ya bebegim 3 ay 1 haftalık baharatli oldugu icin gaz yapabilir ama onin dışında bi zarari olurmu ki
Esinkrglle Reyhan0066 aynı şeyi ben de düşündüm bugün canım istiyo malum hamileyken yiyemedim hiç. Ama emzirme konusunda emin olamadım 🤔
Yeliz Reyhan0066 hijyeninden eminseniz eğer yenir. Sadece bakla bebeği zehirleme ihtimali olduğu için 2 yaşa kadar yenmez.
Reyhan0066 deletedmom01 aynen net de otle yaziyo canim ama hani baharatli oldugu icin gaz yapar manasinda mi yenilmez zararli mikrop kapar falan gibisinden mi anlamadim ama yememe karari aldim
Ecocan Yeliz bakla zehirlermiymis bebegi iyiki soylediniz cok seviyodum ben neden ne gibi zehirleme yaparmis neden zehirlermis bilginiz varsa yazabilirmisiniz
Yeliz Reyhan0066 bu aralar şarbonda çıkmış durumda bence en azından bebeğiniz biraz daha büyümeden yememeniz doğru olmuş ben artık dışarda kırmızı et bile yemiyorum 😔
Hasret Reyhan0066 kurbandan kalan yok mu evinizde şahsen bizim oralarda temizlendikten sonra buzluğa atılır dışarı da satılanın temizliğinden emin değilseniz yemeyin ben kendime yaptım bi sıkıntı olmadı tuz dışında baharat eklemedim ama
Yeliz Ecocan bazı bebeklerde öyle bir etkisi varmış. https://drnurdankeskin.wordpress.com/2017/04/04/bakla-sarilik-yapar-mi/