Sabiha1991 4,5 aylık bebegim uyku düzeni tamamen bozuldu gündüz ve akşam uykuya dalarken saatlerce ağlıyor. Ne meme de ne sallayarak be beşikte ne kucakta hiçbirini istemiyor. Sizce ne yapmalıyım ?
Yigitannesii Sabiha1991 ağrıyan bir yeri mi var acaba yada gazi falan burnuda tıkanık olabilir . Dönem dönem bazı günler uykuya direnme bızdede oluyor ama keyfi yerindeyse sadece uyumak istemiyordur
Ayazz54 Sabiha1991 ben yaklaşık 1 haftadır belki daha fazla bunun için uğraşıyorum benim bebeğimde 4 aylık uyku gerilemesi oluyor bu ayda ne gece ne gündüz uykumuz kalmadı artık kollarım belim kopuyor ama geçicek inşallah bi çözümü yok sizinki ağlıyormu peki sürekli 😣😢
Alin6272 Sabiha1991 uykuya geçiş sırasında benim kızımda çok ağlıyor 3 aylık ve uyuyamadıgı için daha da çok ağlıyor sonrasında elime çıngırak alıp sesi bastırıyorum ona dalıyor ve uyuyor birde beslenme ve uyku saatlerini düzene sokmaya çalışıyorum saati saatine beslemeye çalışıyorum birde tv ye gözü dalıyorsa baktırma uyardığı için uyuyamıyorlar canım