mycutebaby Kızlar merhaba 9.aylık bebeği olanlar gün içerisinde neler yediriyorsunuz acaba ? sabah , öğle , akşam
Dtbrc mycutebaby sabah kahvaltı yaptıramıyorum reddediyor bu ara sorunu anlamadım Belli bi menümüz yok ama öğlen bi sebze+kıyma buharda pişiriyorum bi saat sonra meyve akşam da kıymalı makarna tarzı birşey mantı falan da olabilir bi saat sonra meyve bu şekilde gidiyoruz
Eymencvk mycutebaby biz henüz 8,5 aylığız 9 un içinde sabahları artık karışım değil tek tek beriyrum omlet yapıyorum maydanozlu labneli yanına salatalık ve ev yapımı meyve suyu bu şeklde gidiyor öğlen çorba bulgurlu olur ruşeym ile olur tavuklu ilikli hergün farklı çorba akşamları nohut kurufasulye sebze yemekleri gecede bazen muhallebi yada sadece yoğurt veriyorum
Dtbrc mycutebaby valla bende akla karayı seçiyorum bikaç haftadır mesela bu akşam da yemek istemedi 3 çeşit yaptım tüm günüm bişeyler hazırlamakla düşünmekle geçiyo
Hndd Sabah yumurta (omlet ya da haşlama) zeytin avakado ve labne yoksa peynir Tahinli pekmez üzeri ceviz ya da krçiboynuzu özü Öğlen çorba(tArhsna yoğurt mercimek gibi) yanına yoğurt 1 saat sonra meyve akşamda köfte kıymalı sebze gibi yemrkler yapmaya çalışıyorum ama kahvaltıı çoook sıkıntılı geçiyo