Minnakelifim03 Arafinannesi benimde hamur işi ekmek veya bulgur makarna yiyince mideme kramp giriyor gibi oluyordu. Ishal yada kabız oluyordum. Kilo kaybı oldu. Vitamin değerlerim düştü özellikle b12 demir. Sinirlilik hali agresiflik arttı. Bu şekilde. Gastroentroloji bölümüne gitmen lazım
Arafinannesi Minnakelifim03 anladım ay çok soru soruyorum hakkını helal et canım ben tüp bebek tedavisi göreceğim zaman bana genetik test yapılmıştı şükür temiz çıkmıştı acaba öyle birsey olsa testte çıkarmıydı..
Minnakelifim03 Arafinannesi testte çıkmaz canım bu çok farklı gastroentroloji bölümünde kan testi veriyosun normal kan testi gibi değil 15 günde çıkıyor sonucu
Yorgunbayan14 Ben de hastaneye gittim kilo alamıyordum kan tahlili idrar tahlili falan yaptırdı hani metabolizmam hızlı mı değil mi diye baktılar metabolizmam gayet normal çün Zinco, irozinc,bevit . verdiler ise yarar mi ya of bende 42 kilo yum 22 yaş
Arafinannesi Minnakelifim03 anladım canım çok teşekkür ederim yakın zamanda gidip yapacağım inşAllah bi şüphelendim..