Serrns 49 kiloyum doğumdan sonra 5 kilo verdim alamıyorum gece yiyorum sürekli yiyorum giydigim yakismiyo herkes hastamsn diyo nasıl alabilrm kısa sürede bilen varmı 😭
Dykdyk Serrns kalk bize gel benle 1 hafta takıl bak nasıl alıyorsun 😂 şaka bir yana diyetisyenler kilo almak isteyenlerede program uyguluyor bir araştır istersen
Arafinannesi Serrns sen yine iyisin ben 39 kiloya düştüm Endokrin uzmanı bana kilo aldıran mama yazdı bakalım ne olacak sende bol bol yemeye çalış ağzın boş durmasın tabiri caizse..
Minnakelifim03 Arafinannesi kilo aldıran mamanın içeriğinde gluten var mi rica etsem bakıp yazar mısınız bana da mama yazacaktı ama çölyak olduğun için yazmadi
Minnakelifim03 Serrns 48 kiloyum 167 boy var çölyak cıktı bende o zayiflatiyormus istersen sende bi kan testi ver çölyak çok ciddi bi hastalik
Volmine Serrns ben vereceğim sana ben de kurtulurum sen de valla senin gibi olmak istiyorum kilo altım şekerim sınırda terliyorum çok yanıyorum kışın ortasında daha anlatayım mı kilon gayet normal boyun kaç canım
Minnakelifim03 Arafinannesi Allah razı olsun canım saolasın. Ücretli mi aldığım bunu yoksa devlet karşılıyor mu
Elmaliseker Serrns ben yillarca her yolu denems kilo alamama bryim esra ezmeci yeni kitabinda kilo almayla ilgili capalama anlatmis heyecanla kitabin cikmasini bekliyorum ise yarar mi bilmem ama sirf merakimdan alicam kitabi
Ozlemfidan Arafinannesi Benim kuzen kullandi onda işe yaradi. Hatta aldigi kilolar kalici bile oldu .