Bir_prens_annesi Kizlar merhaba 17 aylik bir oglum var sezeryanla dogum yaptim hala emziriyoum Allah sukur. Biraz gobegimde sezeryan sakmasi var yavas kilo veriyorum.Benim gibi sarkmasi olup şununla topladim bunun faydasi var diyebileceginiz seyler var mi?Ameliyatsiz cozmek istiyorum bunu.
Sadecezeynep Bir_prens_annesi şu saatten sonra size bi etkisi olur mu bilmiyorum ama ben doğumdan beri hergün korse kullandım sanal kalkınca taktım akşam çıkardım bişey kalmadı bebeğim 5 buçuk aylık
Bir_prens_annesi Bir_prens_annesi kizlar lutfen tiparlayan varsa paylassin bizimle gitdin su sarkmalar artik
Busrabektas Bir_prens_annesi benim de kızım 13 aylık alt karnim zaten toparlanamamisti şimdi ise ikinci doğumuma 1 ay kaldı ve sağlık ocağındaki bir Hemsire sarkma icin hem şimdi hem doğum sonrası kullanmam icin hamile Destek korsesi önerdi sadece alt karin icin daha çok kalın kemer gibi bir şey. Yani faydası olur mu bilmiyorum ben de yeni başlayacağım kullanmaya ama bir bakın isterseniz.
Bir_prens_annesi Sadecezeynep bende takmak istedim ama dikislerine zarari oluyor dendi bana birazda acıma vardi dikislerimde o sebepten duzenli kullanmadim simdiki aklim olsa kullanirdim😔
Sadecezeynep Bir_prens_annesi zararı mı oluyormuş ilk defa sizden duydum bana doktorum ameliyattan sonra hemen ertesi gün tak dedi öyle de yaptım
1Emirbebek Bir_prens_annesi canim benim doktorum da korse takmamı istemedi 40 günlük koca göbekliyim.
Bir_prens_annesi Sadecezeynep istisna olabilir ama bibarkadasimin arkqdasinin dis dikisleri kanadi tekrar ameliyat oldu
Bir_prens_annesi Hic sevmiyorum sarkik sarkik birde her kiyafetten belli oluyo cok siskoymusum gibi :))
Hkgi Bir_prens_annesi alt karın egzersizleri var beslenmeyede dikkat ederek yapılması öneriliyor ben bi iki haftadır yapıyorum 51 kiloyum ama ufak var, sıkılaşmasını istiyorum. Bi ilerleme var mı anlayamadım ama aşırı hamlıktan dolayı karın bölgem ağrıyor
Derinamine Doğumdan hemen sonra çarşafla karın bölgemi bağladım hem kolay yürümeyi sağlıyor, çarşafı çıkardığımda ağrı oluyor takınca çok rahat oluyordum, gün gün ağrıyana kadar sıkıp bağladım çok işe yarıyor sonra da korse kullanabilirsiniz
Psikologanne00 Bende korse kullandım kilolu hamile kaldım hala kiloluyum ama o gevşemeyi azalttı doğumdan önce de göbeğim vardı hala var . Az kaldı sarkması
mrvklncc @Bir_prens_annesi korse kullanıyorlar onun için ya da başka bi örtüyle sarıyorlar ben kullanmadım çok kalmadı diye ama annemler kilo aldığında orası sarkacak dedi pişman oldum sonradan
Bir_prens_annesi Busrabektas olur tabi kiz kullan ama duzenli destek olmadigi icin sarkti sizdeki ebeler ebe bizdeki ne anlamadim ki hic bisey demediler bana ya bak ne guzel demisler sana aksatma bence sende