tontisbebegim Hanbebek biz 8 buçuk aylığız doktorumuz yavaş yavaş 3 gün kuralıyla azar azar tattır, sorun çıkmazsa miktarı gün gün artır dedi. Şimdi tamamını yiyor artık🌸
duru2603 Hanbebek 6 aylıkken sarıısyla başladik 8.ayda beyazını da verdm alerji yapmadi günde yarım yumurta yediriyorum
egeninanns Hanbebek 9. Ayda beyazını alerjisi var mı diye denedim . Hala vermiyorum ama yardımını yaptırdım
Cheddar Hanbebek yeni bilimsel verilere göre yumurta beyazı 10.ay itibariyle verilebilirmiş. Ben 11aylıkken vermeye başlamıştım
Tatlisannedilekk Hanbebek 9.ayda başladım 3gün kuralına göre şuan 11aylık yumurtanın sarısını da beyazını da yiyor
Eminos Hanbebek ikisini de verdim bazi doktorlar verin ki eger alerjikse vucudu karai kiymayi da öğrensin diyor ben beyazi sarisini hep beraber verdim guzel kahvalti yaptigindan beri hatta yaga kirdigim da olurdu peynirli yapardim bazen de
Eminos Hanbebek su an 2 yas 5 aylik 7-8 aylıkken veriyordum ilk sarisiyla baslasim baktim yiyesi var yedikce verirdim sonra sicaklar ve dis donemi basladi yenemeye basladi
deletedmom1106 Hanbebek 8,5 ay dan beri veriyorum şuan 10 ay 12 günlük haslanaaını yemiyo cok denedim ziyan oldu yağda haslanmıs patatesle yapıyorum onu yiyo