sinemtokcan iyi pazarlar kızlar. emzirme döneminde alfamet tansiyon ilacı kullananlar var mı? kullandıysanız ne kadar süre kullandınız ve bebeğinize herhangi bir zararı oldu mu? yardımcı olursanız sevinirim 😞
Merve59 sinemtokcan gebeyken kullandım doğumdan sonra çok şükür ihtiyaç kalmadı fakat b grubu ilaçtır gebelikte ve emzirme döneminde kullanımı problem yaratmaz
Oslem33 sinemtokcan ben kullanıyorum şuan hamıleyken basladım ve bebiş 40 ı cıkacak salı günü hala içiyorum şimdilik bir sıkıntı görmedim
sinemtokcan Merve59 çok teşekkür ederim 4 aydır kullanıyorum bende doğumdan sonra oluştu tansiyon. korkuyorum uzun süre de geçmeyince çocuğa zararı olmasın😞
sevo05 sinemtokcan Merhaba uzun zaman olmuş ama tansiyon durumunuz ne oldu? Ne kadar süre ilaç kullandınız
sinemtokcan sevo05 canım ben doğum anından beri kronik tansiyon hastası oldum ömür boyu kullanacagım 26 yaşındayım 😞
sevo05 sinemtokcan Çok geçmiş olsun. Doğum sonrası bende de dengesizlikler oldu. 4 ay oluyor şu an tansiyon normale döndü gibi ama gözümde kanlanma uçuşan noktalar kaldı bide kulak çınlaması. Sizde bu tarz durumlar olmuş muydu? Sezaryen oldum bu arada
sinemtokcan sevo05 yani gözde kanlanma ve kulak çınlaması oluyor ben tansiyonum yükseldiği an sol kulağımdan fırfır kalp sesi gibi basınç sesi gelir mesela ihmal etme dikkat et ben şuan ilaçla iyiyim bir sorunum yok yükselmiyor ama genç oldugum için olabilir rabbim şifa versin
sevo05 sinemtokcan Amin teşekkür ederim. En yüksek 13-14 olduğu için ilaç başlamadı doktor. Ama gözümdeki durum rahatsız ediyor beni. Belki de başka sebepten bilmiyorum.