Krtlmy iki aylık bebeğim var normalde şarıl şarıl süt akardı yani birini emzirirken diğeri akardı hep süt olurdu her yer gece yatarken flan dünden beri süt akması kesildi sütüm mü bitti yoksa terbiye gibi bişey diyolar terbiye olmuş olablir mi sıkınca az az geliyo nası anlayabilirim içleri gündüzleri bomboş gibi bebeğim dolu dolu bezinide dolduruyo ama bilemiyorum beslenmemde düzensiz biraz prk dikkat edemiyorum sorun nerde acaba tecrübeli anneler.. 🤧
Lalaland Krtlmy canım anne merak etme sütün var bebişin son damlasına kadar sömürüyor ondan pek akma yaşamıyorsun artık
Krtlmy Lalaland geceleri şişiyo sürekli emmediği için ama ozmm bile akmamış ped koyuyorum ıslanmamış bilei hep korkuyordum sütüm uzun süre yetmicek diye inşşlah içtikçe geliyordur 🙄
Lalaland Krtlmy merak etme bende aynısını yaşadım hemen hemen herkes yaşıyor alışıyorsun,gün gelecek memen yumuşacık süt yok diyeceksin ama beben ağzından aniden memeyi çıkarınca tavana, bebeğin yüzüne her yere fışkıracak 😂
Krtlmy E_doga 😂öyle mi diyosunuz bende burda duydum terbiye olayını akmamaıs daha iyi tabiki benm için ama yumuşayıp bomboş gibi olması canımı sıktı
Krtlmy Lalaland ya benm hep yumuşaktı sadce gece doluyo sabah 8 dediği an ikisi yine yumuşak bomboş oluyo dur bakakım ikinci ay kontrole götürüyüm haftaya kilo alımı iyiyse kafama takmıcam hiç teşekküler bilgi için güzel anne 😘