Yaseminnykn Doğum yapalı 4 ay oldu saçlarım çok dökülüyor avuç avuç bu durumu yaşayan bunu kullandım çok memnun kaldım şampuan ve varmı
bitterdelisi244 Yaseminnykn hıcbsey fayda etmıyo malesef.. ama dokulmesı durur merak etme bı anda duruyor sen bile anlamıyosun :)
Melekkerem Yaseminnykn 10 Ay oldu hala dökülüyor üste kalsın ben napsam fayda olmadi belki bilen olur 🌺😍
Tatlisannedilekk Yaseminnykn 11ay oldu doğum yapalı hâlâ dökülüyor saçlarım ben bir yolunu bulamadım malesef
Ohaezgi Yaseminnykn benimde öyleydi çok döküldü tutam tutam ama hiç bişey yapmadım şuan yenileri çıkıyor. Önlerim kel kalmıştı bariz belliydi şimdi dik dik çıkıyor bu da sinirimi bozuyor 😂
bebeksibiriyim Yaseminnykn halalles diye bir şampuan var kremi vs iyi bir marla instada mühendisin oğlu adlı hesap paylaşıyor eşi var çisem hanım bununla durmuş saç dökğlmesi her indirime girdiğinde alıyormuş ben de düşünüyorum alsam mı diye aşırı dökülüyor benim de🥺
Mom0976 bebeksibiriyim ya ama o adam reklam yapıyor diyorlar. Yani biri memnun kalmamış altına yorum yapmış adam hemen silmiş. Bilemedim
Sadecezeynep Benimde doğumdan sonra çok döküldü normalde de aşırı dökülen bi saçlarım vardı zaten o zamanlar badem yağı ,yılan yağı , sarımsak yağını şampuanıma karıştırmıştım o işe yaramıştı bir tek şimdi tekrar deneyeceğim