eminenefer dogum yapali 4 ay oldu zaten ilk 40 gun kanamam oldu fakat regl olmadim hala ayni durumu yasayan varmi emzirmiyorum ama sagarak veriyorium oglum emmiyor sagarak veriyorum bende sut koruyodur diyolar nekadar dogru bilmiyorum
Deletedmom27337 eminenefer süt koruması diye bişey yok. Korunmuyorsan gebe kalırsın.. hemen adet olanda var 3 ay-5ay yada 1 sene sonra adet olanda. Bn 3. Ay adet olmultum 🙄
Eylul_ada eminenefer bende doğum yapalı 3 ay oldu hep sütün sürüyor ondan diyorlardı daha dün adet gördüm
Srpmzcn19 eminenefer ben doğum yaptıktan 6 ay sonra olmuştum. Ama cok ozlüyirum reglisiz günleri ahhh 🤦♀️ ağrı yoktu sancı yoktu. 1 yıla kadar normal kabul ediliyir bildiğim kadarıyla
Miumiuu eminenefer Ben 2 ay önce doğum yaptım canım. Cerazette de kullanıyorum. Ona rağmen regl oldum 2 gündür🤷🏼♀️ Çok ilginç yani herkese göre değişiyor bu durum.
Krtlmy Regl olmasanız bilr hamilr kalma olasılığınız var süt korur diye bişey yok korunmaya devam.. 1 seneye kadar olmamanız normal sayılıyo
hyt_50 eminenefer Süt koruyor diye birşey yok cnm korunmadıysan hamile olma ihtimalin yüksek birde bende 3 aydır olmuyorum kırkım çıkınca olmuştum bir