Minnosyanak Aramızda pedagog yada psikolog var mı birşey danışmak istiyorum? kız kardeşim intihar girişiminde bulundu 12 yaşında destek almayı kabul etmiyor ne yapacağımızı nasıl davranacağımızı bilmiyoruz ailece yıkık durumdayız
Thutik Minnosyanak intihar girişimi olduysa öncelikle bir psikiyatrist görmeli. Ergenlerle çalışmadığım ve pek ergen tanımadığım için izlenecek yol hakkında vereceğim bilgi yanıltıcı olabilir o yüzden çocuklarla çalışan biri nasıl ikna edilir konusunda yorum yapsa daha doğru olur. Kimseden yanıt gelmezse etiketleyip tekrar yazarsanız yetişkinler için önerdiğim yolu paylaştırım en kötü. Fakat psikologdan ziyade öncelikle psikiyatrist değerlendirmeli mutlaka, ilaç desteği almadan psikologun fayda sağlayamayacağı bir durumun içinde de olabilir bunu ancak hekim değerlendirebilir
VMS Minnosyanak böyle durumlarda zorla gerekirse takside aranıza oturtup getireceksiniz demişti psikiyatrist bize
dominantteyze Minnosyanak bence bu kararı ona bırakmayın o yaşta bi çocuk neden böyle birşey yapsınki sebebini bilmiyorsanız bilmediğiniz şeyler yaşamış olabilir. Zorlada olsa götürün çocuk ergen piskiyattistine
Minnosyanak Minis JackDaniels dominantteyze GoGirl VMS Thutik malesef hiç bir şey yapamadık oturup kalkıp ne yapacağız diye düşünüyoruz yorumlara da pek bakamıyorum zaten unutuyorum yazdığımı Kimi aile içi istismar falan yazmış öyle bir şey değil kız kardeşim çok saygısız anneme bana ablama babama erkek kardeşim var 8 yaşında sürekli ona karışır laf atar döver vs. saygısızlığı yüzünden kızdık ona bu artık herkese karşı o durumu almıştı bir tek biz değil teyze büyük teyze anneanne herkese saygısızlaştı bizde tepki gösterdik yaptığı doğru değil diye açık giyinir kendisi ama öyle böyle değil annem izin verse sütyenle çıkacak yani asla ailem kısıtlayan bir yapıya sahip değil aşırıya kaçmadan herkes istediğini giyiyor şort kilot şort değilde daha çok normal bişey etek keza aynı şekil askılı giyer göbeği açık giyer vs vs vs ailecek dışarda yemekler yeriz kafelere gider çay içeriz lunapark avm yani aktivite yaparız öyle bunu yapacak bir hayatı yok elinde telefonu istediğinde siteye iner bisikletini alır bisiklet yoluna bisiklet sürmeye gider arkadaşına gider falan soruyoruz hayatından memnun değil bunun dahası ne olabilir diye kendimizi yiyoruz ??
JackDaniels Minnosyanak 18 yaş altında hasta rızası beklenmiyor. Erenköyde staj yapmıştım çocuk psikiyatrisi üzerine ilaçları gerekirse yemeğine katıp veriyorlar ama mutlaka bir psikiyatristin görmesi ilaç vermesi gerekli. Bir rahatsızlığı olabilir bipolar, şizofreni gibi
Masmaviuuuui Minnosyanak canım çok zor bi durum Allah kolaylık versin inşallah bi çıkış yolu nasip etsin
Nilican Minnosyanak allah yardımciniz olsun maalesef ergenlik dönemi insallah bir an önce atlatirsiniz