Minik1anne Hayırlı pazarlar güzel anneler💜 Kızımın üst kenardaki dişi çıkıcak baya kabarık ve bembeyaz yani patladı patlıycak. Durmuyor çok ağlıyor kuzum😕 Sorum şu. Kızlar varmı rahatlatacak bişey bildiğiniz ne yapsam rahatlatmıyir kuzumu. 💜
havvaguzey Minik1anne bir mendili buzluğa koy 10 dk sonra al parmağına sar ve soğuk mendil ile damağın şiş bölgesini ov soğuk hem ağrıyı hemde ödemi rahatlatacaktir
Meleklerim-61 Minik1anne Mutlaka faydası olur, diş eti ağrılarını hafif atlatmasını sağlar ayrıca ağzında oluşabilecek aftlarada iyi gelir ☺️
defnosgeldii Minik1anne jel değil tamamen bitkisel minik diş topları çok işe yaradığını duydum trendyoldan ürün yorumlarına bak istersen
Minik1anne defnosgeldii eşim nöbetçi eczaneyd gitti yokmuş canım ondan diğer yorum yapan arkadaşın dediğinden almş çok teşekkür ederim😍
Minik1anne Meleklerim-61 hay Allah razı olsun canım senden eşimi gönderdim eczaneden almış onu ağzına döktüm 1 saat somra fayda etti şuan iyi çok şükür çok saol canım benim💜
havvaguzey Minik1anne çok haklı kıyamam nasıl canı yanıyor o zaman soğuk havuç soğuk salatalık yani serin dolapta alıp verebilirsin kendi eliyle ağzına sokarsa canı daha az yanar
Minik1anne havvaguzey öyle yaptım bide dişliğini dolaba koyup verdim ama burdaki bi arkadaşın önerisi ile diş için granül varmış aldım o çok rahatlattı çok sükür🤗💜
havvaguzey Minik1anne rahatlasın da gerisi teferruat çok geçmiş olsun kolaylıkla çıkarsın kalanlarını🥰