melike5461 Busegokce bende persil sıvı alıcam bugün alışverişe gidicem o yüzden sordum sağol canım ❤️
melike5461 DoganurcaN hepsi aynı değil cnm ya bazıları gerçekten çıkarmıyo bugün persil sıvı alıp denicem kendi kıyafetlerime bebeğime zaten duru granül kullanıyorum
emoo beyazlar için ariel bebek için green clean lwkw çıkaırıcı olarak deterjanda siveno ama kaka lekelerini enniyi kalıp beyaz sabun çıkarıo kndam lavoboda çitile sıcak su kalıp sabunlar durula at makineye mis
Muhasebeciana melike5461 kizimin kiyafetlerine yumusatici kullanmiyorum deterjan olarak ta sivi deterjan siveno baby kullaniyorum. Kendimizede mo ariel hangisi indirimde denk gelirse onu alip kullaniyorum fairy icerikli olani tercih ediyorum genelde yumusaticida yumos kullaniyorum
Tatlisannedilekk melike5461 oğlumun çamaşırları için doğduğundan beri uni baby sıvı deterjan kullanıyorum çok memnunum yumuşatıcı kullanmıyorum
melike5461 Tatlisannedilekk bi çok anne uni baby kullanıyo sanırım bende bugün alıp deneyeceğim. Tesekkürler 🙏🏻