Morfrenk AzraninAnnesii benim evde makyaj kutum var mesela kızım onu ne zaman görse çıldırırdı bende hiç vermezdim, baktım dizlerinin üstüne kalkıyor ama ilerlemiyor 😏 kutuyu önüne bi koydum 3 günde emekledi 🤪
E_doga AzraninAnnesii her bebek emeklemiyor ki. Mesela arkadaşımın kızı vardı geri geri emekleyebiliyordu. Diğer bir arkadaşımın çocuğu sürünüyordu direkt yürümeye başladı😀
AzraninAnnesii Morfrenk ya dizlerinin ustune geliyo bu ara ama tek bacagi altta kaliyo elleriyle kendini ittirmiyo🤔
Morfrenk AzraninAnnesii sende önüne bir şeyler koy bağıra bağıra öğrenecek ilerlemeyi, ilk adımı atmış çünkü gerisi sende😏
Prenses-annesi1 AzraninAnnesii tembel biraz 15 aylık oldu yürümüyor bile 😅 ama çenesi çok düşük çok konuşur şarkı söyler 😂
Ozbek42 AzraninAnnesii ışıklı ve müzikli oyuncaklar var cok dikkatini çekiyor onu deneyebilirsiniz. Bir de onun gmrecegi şekilde siz emekleyin taklit yetenekleri cok iyi 😁
Dolunayto AzraninAnnesii oğlum 11 aylık emekledi size tavsiyem hiçbirisi yapmayın bırakın yere be Zaman isterse o zaman emeklesin bebeği zorlayınca iyice gecikiyor hem yürüme hem emekleme
Angel_45 AzraninAnnesii cnm hep geri geri gitti 2 ay kadar sonra oturarak gitmeye calisiyordu ne yaptıysam öne gitmedi annemlere gitmiştik annemle muhabbet ediyorduk muhabbet kusunu izliyordu benim tosbik bı baktık kuşa doğru gidiyor 11 aylıkken daha da emekliyorz
Bezelyeveannesi AzraninAnnesii o kendini hazir hissedince yapacak merak etmeyin oglum yasina girerken emekledi ozamana kadar da hic dert etmedim pesinden 1 ay sonra da baktim ayaklanmis