Zeynebinannesiii Bişey sorucam kızlar domates salçasına alerjısi olmayan bebegın domatese alerjisi olurmu 🤣 ben yemeklerine söyle çok küçük salça katıyordum 🤷🏼♀️saçma bir soru farkındayım ama domates vermiyorum çocuğuma vermek istiyorum 9 aylık bu arada 😌
hunilimomm Zeynebinannesiii denemeden bilemezsin canım benim kızım hic sevmez domates 😂 ama melemen yer alerjisi olsa orda da çıkardı sonuçta salça da domatesten yapılıyor
Zeynebinannesiii Yerfistigininannesi domates salçası veriyorum aslında alerjisi olsa belli olmazmıydı 🥴
BirAlparslanAnnesi Zeynebinannesiii güneş görüyor bir nevi pişiyor öyle düşün bende verdim veriyorum da pişmiş domatesi bebeğime her yemeğine mutlaka 1 tane rendeliyorum öesela bi allerjik durumda görmedim bence denemelisin
cemreninnannesii Zeynebinannesiii ben veriyorum kahvaltılarında ama 2 gün denemiştim alerjisi çıkmadı sizde deneyerek verebilirsiniz 9 ay 17 günlük kızım
BirAlparslanAnnesi cemreninnannesii ya Peki nasıl veriyorsunuz çiğden ben yutamayacak diye korkuyorum🤭
Zeynebinannesiii cemreninnannesii bende deneyeyim o zaman inşAllah alerji vs çıkmaz da veririm çocuğuma herşeyi yesin istiyorum 🤩
pandemibebegi Zeynebinannesiii Doktorumuz pişmiş domates verebilirsin ama çiğ verme daha dedi. Pişince asit oranı düşüyormuş o yüzden alerji yapma olasılığı daha az. Yani salçaya olmasa bile domatese alerjisi olabilir.
Zeynebinannesiii pandemibebegi teşekkür ediyorum pişirip vereyim o zaman ne kadar pişirmem gerekiyor acaba 🥰
Gkckz Kızımda domates alerji yapmıştı 1 yaşına kadar vermedim denedim bi ishal ve vücudunda kızarıklar oldu. Normalde de 1 yaşına kadar verilmemesi lazım alerjik olduğu için
Nefise_37 Zeynebinannesiii benm kızım 7 aylık şuan ben 6 buçuk ayda denedim domatesi suyunu verdim önce snra minnak minnak kendini verdim 3 gün kuraliyla baktım bişey yok smdi kahvltida. Yiyoruz beraber
Morfrenk Zeynebinannesiii 9.aydan sonra pişmiş domatesin tadımını yapabilirsin demişti doktorum çünkü kızım alerjik bir bünyeye sahip değildi şükür, 3 gün denedim bende yemeklerin içinde menemende felan, sıkıntı çıkmadı☺️
-Alp- Zeynebinannesiii salçada sorun olmuyorsa domatese alerjisi yok demek ki. Bebeğimin domatese alerjisi var denemelerde ilk domates salçasıyla denemiştim günlerce kusmuştu yavrum 😢