0znur Ocean microfer kan damlasının rengini kırmızı sanıyordum değilmiş galiba. Birde kaç damla vereceğim, sürekli kilosu kadar mı?
BirAlparslanAnnesi 0znur bende bestiron kullandım 2 defa baktım kan değerlerinde artış yok dedim ocean kullanayım bende bestiron gibi koyu renk sanıyordum bulanık beyaz bişe geldi🙄kilo başı 1 er damla olarak veriyorum ben
Mlke301020 0znur kilo başına 1 mg gelecek şekilde kullanılıyor. İlacın demir mg kaç ona göre hesaplayıp veriliyor
Zeynebinannesiii Beyaz renk , bize 0.5 verin dendi onun ölçeği var 9 aylık bebegım ne kadar vermeniz gerektiğini doktora soruyorsunuz😌
Mlke301020 BirAlparslanAnnesi kilo başına 1 mg gelecek şekilde veriliyor. Bestironda 20 damla 8 mg yani 5 damlası 2 mg 10 kilo ise bebek 25 damla verilmesi gerekiyor
BirAlparslanAnnesi Mlke301020 hayır doktorumuz bize ikisindede kilo bası 1 damla olarak söylemişti bebeğim 9 aylık
Mlke301020 BirAlparslanAnnesi dr mg baktı mı? Bizde öyle biliyorduk dr a mg söyledim kilo başı 1 mg alacak drlar ilacın mg bilmeden o şekilde yönlendiriyorlar o yüzden düşük çıkıyor
BirAlparslanAnnesi Mlke301020 bu hafta götürecem doktora hemen sorayım o zaman ya bebeğim 9 aylık 10 kg 10 damla veriyordum. Teşekkür ederim bilgilendirme için🌸
mysonmylove Ben de bebeğime bu damlayı kullanıyorum, kokusu var mı sizinkinin, sanki önceden kokmuyordu şimdi bi koku var acaba bozuldu mu dedim