nur-nr_123 BDerel bizim oğlanın geç farkedildi cnm 16 aylıkken emzirmede çok sıkıntı çektim göğüslerim çok yara oldu ama emdi oğlum çok şükür ama bn artık yaralara dayanamayıp 13 aylıkken bıraktım 18 aylık oğlum kilosu 13 kilo mesela yeme içmesine sorun yok konuşmasında hala kestirmede kararsızım bnde
BDerel Yani şöyle arkadaşlar ilk doğduğunda dili bitik ister kestirin ister kestirmeyin dedi ilerde pelteklik yapabilir dedi doktor ama benim de dilim bitik hiç öyle bi sıkıntım yok çok şükür aranızda böyle olup kestiren ya da kestirmeyen var mı
BDerel nur-nr_123 yeni doğduğunda fark ettiler doktorlar ilk muaynede ama kararı bize bıraktılar 7 aylık kızım 7 aydır çok güzel emiyor çok şükür hiç sıkıntı yaşamadık
Begooo Görümcemin oğlunda vardı kesilmesi gerektiğini söylemişti doktor yaşına girecek bubay yeni kesildi çok fazla mama reddi yaşadı biberonu istemedi bri de ilerde konuşma güçlüğğ yapıyormuş zaten çok basit bir işlem.
BDerel Begooo Evet 2 dk bile sürmüyormuş bize yenidoğduğunda kestirin isterseniz dediler ileride konuşma zorluğu yapar diye benimde bitik dilim çok şükür ben öyle bişey yaşamadım kızımdada olursa o zaman kestiririm dedim boşu boşuna kestirmiyim diye düşündüm
nur-nr_123 BDerel senin kararin cnm emmede vs problem yoksa eğer durabilir zaten dil bağı tamamen konuşmayı engelleyen bişey degilmis oğlumda mesela isim söylüyor hayvan sesleri çoğu şeyi söyleyebiliyor herhangi bir pelteklik vs de gormedim