betulahmethilmifatih kizlar normalde gunum hic gecmez iki gun gecti birde gebelik planliyorum suan yani erken gebelik testi aldim negatif cikti kan testini yarin saglik ocaginda vericem acaba gebemiyim hangi testi alsam baska
Mom62636362 betulahmethilmifatih Gecikmesine rağmen erken gebelik testinde çıkmadıysa diğer testlerde de çıkmayabilir yalnız. En iyisi siz yarın kan verin sonuçlar öğleden sonra çıkar zaten görürsünüz
MotherOfAlmila betulahmethilmifatih Valla bana gore hepsi ayni oldugundan bir sey diyemiyorum. Senin icin en iyisi kan tahlili vermek, zaten sonuclar 2 saate cikar.
Kahveliseker betulahmethilmifatih bende erken gebelik testinde çıkmamıştı. Predictor du hemde🤦🏻♀️ dandik kaset testlerde cikmisti. Coook silikti ama vardi yani. Bir kac gun sonra daha da netlesmisti.
ArassMom_ betulahmethilmifatih Gecikmesine rağmen erken gebelik testinde çıkmadıysa diger testlerdede çıkmaz ve muhtemelen yoktur gebelik ama yinede kan tahlili verin bi 🙄
BrcAdemi Erken gebelik testinde günün gectiği halde cıkmadıysa büyük ihtimal yoktur ama sen yinede kan verip bi baktır istersen bazen cıkmayabiliyor testlerdede Rabbim gönlüne göre versin insallah🙏
Kahveliseker betulahmethilmifatih çok pahalı bir sey almaniza gerek yok zaten yoksa hic çizgi çıkmıyor. Bir kac gun sonra yine deneyin. İnsallah hayırlı haberler alırsınız ☺️